Haberler

Mersin: Mersin'de Yerel Yönetimler

Mersin'in Toroslar Belediyesi'nin ÖSS ve OKS sınavlarının ardından öğrencilere rehberlik hizmeti vereceği bildirildi.

Mersin'in Toroslar Belediyesi'nin ÖSS ve OKS sınavlarının ardından öğrencilere rehberlik hizmeti vereceği bildirildi.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, geçen yıl da verilen rehberlik hizmetinin bu yıl da OKS ve ÖSS sınavının ardından verileceği belirtildi. Toroslar Belediyesi'nin, dershanelerle işbirliği yaparak rehber öğretmenler eşliğinde gerçekleştirdiği rehberlik hizmetinin, Toroslar Belediyesi Halkla İlişkiler Servisi'nde kurulan Rehberlik Hizmeti Masası ve Kültür Sanat Kaldırımı'nda yürütüldüğü ifade edildi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, eğitime olan desteklerinin daima süreceğini belirterek, öğrencilerin hayatlarını belirleyecek olan ÖSS ve OKS sınavlarının ardından tercihlerini daha sağlıklı bir şekilde yapabilmek amacıyla 2 dershane ile işbirliği yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl da aynı rehberlik hizmetini sunduklarını ve çok olumlu tepkiler aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Tuna, uygulamanın Ağustos ayının 2. haftasına kadar devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title