Haberler

Vural: Play-Off Şansımız Büyük Ölçüde Devam Ediyor

Güncelleme:

Mersin İdmanyurdu'nda, Teknik Direktör Yılmaz Vural, mağlup olmalarına rağmen play-off şanslarının büyük ölçüde devam ettiğini söyledi.

PTT 1. Lig'de, sahasında Balıkesirspor'a 1-0 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda, teknik direktör Yılmaz Vural, mağlup olmalarına rağmen play-off şanslarının büyük ölçüde devam ettiğini söyledi.

Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, puan kaybeden rakipleriyle aralarındaki farkı azaltma şansını değerlendiremediklerini ifade etti.

Maç genelinde pozisyon anlamında üstün olmalarına rağmen yenildiklerini belirten Vural, "Tabii ki bu, insanı üzüyor. Geçen hafta da aynı şanssızlık vardı" dedi.

Teknik direktör Vural, önlerinde 5 maç olduğunu ve play-off şanslarının büyük ölçüde devam ettiğini dile getirerek, "Mağlup olmamıza rağmen play-off şansımız büyük ölçüde devam ediyor. İyi oyunumuzun üzerine koya koya gideceğiz. Daha çok pozisyon değerlendirebilecek tepkileri koyarak takımımızın geri kalan 5 maçını kazanmasını sağlayacağız" diye konuştu.

İlk ikiye girme şanslarını da sonuna kadar zorlayacaklarına değinen Vural, play-off'a kalmaları durumunda, oynamayan futbolculara da kadroda yer vereceğini kaydetti.

- Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise maçın ilk yarısında zorlandıklarını belirterek, şunları söyledi:

"İlk yarı istediklerimizi yapamadık. Mersin İdmanyurdu çok güçlü bir takım, iyi de pas yaptılar. Zaman zaman zor durumda kaldık ama iyi mücadeleyle devreyi gol yemeden bitirdik. Ama ikinci yarı oyuncularımız toparlandı ve devreye iyi giriş yaptı. Kolay pozisyon vermedik. Pozisyon vermeyip mutlaka pozisyon bulacağımızı biliyorduk. Bulduğumuz pozisyonu da gol yaptık, Ondan sonra arkasından da pozisyonlar yakaladık. Kazandığımız için mutluyum. Ligin bu evresinde artık iyi oyundan ziyade üç puan çok önemli."

-balıkesirspor

-yılmaz vural

-ismail ertekin

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu İsmail Ertekin Balıkesirspor Yılmaz Vural Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title