Haberler

Mersin'de vatandaşlar denetimlerde tam not aldı

Güncelleme:

Mersin'de vatandaşlar denetimlerde tam not aldıMERSİN'de Vali Ali İhsan Su ve protokolün katıldığı koronavirüs denetiminde, vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uyması tam not aldı.

Mersin'de vatandaşlar denetimlerde tam not aldı

MERSİN'de Vali Ali İhsan Su ve protokolün katıldığı koronavirüs denetiminde, vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uyması tam not aldı.

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge doğrultusunda kent genelinde toplu taşıma araçları pazarlar, iş yerleri, marketler, alışveriş mağazaları, lokantalar, kafeteryalar ve taksilerde denetimler başladı. Vali Su ve kent protokolünün katıldığı denetimler sırasında vatandaşlara maske ve sosyal mesafe uyarısında bulunuldu, broşür verildi. Denetimler sırasında vatandaşların maske ve sosyal mesafe kuralına uyması Vali Su tarafından takdir edildi.

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARI ÇOK ÖNEMLİ

Denetimlerle ilgili açıklamada bulunan Vali Su, tüm birimlerin sahada denetlemede olduğunu söyledi. Vatandaşların kurallara uyulması için ikaz edildiğini belirten Vali Su, "Vatandaşları uyararak farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. Hem kendi hem de toplum sağlığı için yapacağımız şeyler basit. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarsak bu sürecin üstesinden çok rahat gelebiliriz. Bu bize bağlı. Hayatımızdan bu 3 hususu çıkarmayalım" dedi.

VATANDAŞLARA TAM NOT

Mersin'de vatandaşların genel itibari ile kurallara uyduğunu belirten Vali Su, "Toplu taşıma araçlarında denetim yaptık. Tüm yolcular hem maske hem de mesafe kuralına uyuyorlar. Bu güzel bir şey. Denetimlerimizde vatandaşlarımızı hem ikaz ediyoruz hem de farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title