Haberler

Mersin'de Trafik Kazası; 2 Ölü, 2 Yaralı

Mersin'de kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Mersin'de kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 20. 00 sıralarında Akdeniz ilçesi Karacailyas beldesi ile Demirhisar köy yolunda meydana geldi. Güven Tuncer'in kullandığı 33 AFH 42 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 33 DU 155 plakalı otomobil bilinmeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 4 kişi yaralanca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Toros Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Atılgan Meyveci (32) ile Özcan Kaya, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kasım Kolunay ile Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Devrim Yılmaz'ın tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Kaza sonrası hastanede hayatını Atılgan Meyveci ve Özcan Kaya'nın toplandı. Kalabalık taşkınlık çıkarınca hastaneye çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Öfkeli kalabalık ile polis arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title