Haberler

Mersin'de PKK'lı Cenazesinde Emniyet Müdür Yardımcısı Bıçaklandı

Operasyonda Öldürülen 4 PKK'lıdan Biri Olan 29 Yaşındaki 'tayhan Umut' Kod Adlı Cemil Nayman'ın Cenazesinin Toprağa Verileceği Mersin'deki Bazı Mahallelerde Esnaf Kepenk İndirdi.

TUNCELİ'de 2 askerin şehit edildiği operasyonda öldürülen 4 PKK'lıdan biri olan 29 yaşındaki 'Tayhan Umut' kod adlı Cemil Nayman'ın cenazesinin toprağa verileceği Mersin'deki bazı mahallelerde esnaf kepenk indirdi.

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne bağlı Garipuşağı Köyü kırsalında 13 Ekim'de eylem hazırlığı yapan bir grup PKK ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Yasin Mergen ile Er İbrahim İşca şehit olmuş 4 terörist de ölü olarak ele geçirilmişti.

Teröristlerden Muş doğumlu 'Tayhan Umut' kod adlı Cemil Nayman'ın cenazesi dün ailesine teslim edildi. Cenaze, karayoluyla önce Adana'ya oradan da Mersin'e getirildi. Bu nedenle özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan göç eden ailelerin ağırlıkta yaşadığı Şevket Sümer, Güneş, Hal ve Kurtali mahallelerinde esnafın büyük çoğunluğu kepenk indirdi. Mahallelerde polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Teröristin cenazesi Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI BIÇAKLANDI

PKK'lı 'Tayhan Umut' kod adlı Cemil Nayman'ın cenazesi ÖNCE Kurtali Mahallesi'ne getirildi. Burada toplanan yaklaşık 2 bin kişi, PKK lehine sloganlar atarak cenazeyi Güneykent Mezarlığı'na götürmek üzere yola çıktı. Selen Kavşağı'na gelindiğinde konvoyu sivil kıyafetlerle takip eden Emniyet Müdür Yardımcısı Anadolu Atayün ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Bulak, bir anda kalabalığın arasında kaldı. Kalabalık, müdürlere bıçak, taş ve sopalarla saldırdı. Saldırı sırasında Hikmet Bulak, göğsünden ve bacağından bıçaklandı. Anadolu Atayün ile 1 polis memuru da başından darp edildi. Bölgede önlem alan polisler tarafından kalabalığın elinden kurtarılan emniyet müdür yardımcıları ile polis memuru Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Hayati tehlikesi bulunan Hikmet Bulak ameliyata alındı. Kan kaybeden Bulak için polis telsizlerinden kan anonsu yapıldı. Bir çok polis, müdürlerine kan vermek için hastaneye akın etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
title