Haberler

Memo Durdu, Jazz Mağlup Oldu

Nba Play-off Serisine 3 Maçla Devam Edilirken, Mehmet Okur'un Takımı Utah Jazz, Houston Rockets'a 96-92 Yenildi ve Seride 3-2 Geriye Düştü.

NBA play-off serisine 3 maçla devam edilirken, Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, Houston Rockets'a 96-92 yenildi ve seride 3-2 geriye düştü.

Houston'da bulunan Toyota Center'da oynanan ve 18 bin 314 basketbolseverin takip ettiği mücadeleye ilk 5'te başlayan Mehmet Okur, 37 dakika 31 saniye sahada kalırken, 9 sayı, 9 ribaunt ve 4 asistle mücadeleyi tamamladı. Sahasında yaptığı 2 maçı da kazanarak seride eşitliği yakalayan konuk takım Jazz, bu maçtan yenilgiyle ayrılarak 3-2 yenik duruma düştü.

 Jazz'da Carlos Boozer attığı 26 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olmayı başarırken, aldığı 8 ribauntla da etkili oyununu süsledi. 17 sayı kaydeden Derek Fisher ve 13 sayıyla mücadeleyi tamamlayan Deron Williams, Utah ekibinin yenilgisini engelleyemedi. Ev sahibi Houston'da ise Tracy McGrady rakip potaya gönderdiği 26 sayıyla galibiyetin mimarı olurken, yaptığı 16 asistle de kariyerinin en yüksek rakamına ulaştı.

Houston takımında bir diğer etkili oyuncu ise Çinli Yao Ming oldu. Yao Ming, 21 sayı ve 15 ribauntla takımının seride 3-2 öne geçmesine katkı sağladı. Shane Battier 15, Rafer Alston ise 14 sayıyla karşılaşmada etkili olan diğer oyunculardı. İki takım arasındaki serinin 6. maçı 4 Mayıs Cuma günü TSİ sabaha karşı yapılacak.

CAVALİERS, WİZARDS'I RAHAT GEÇTİ

Doğu Konferansı'nda oynanan gecenin bir diğer play-off maçında Washington Wizards'ı 97-90 yenen Cleveland Cavaliers, tarihinde ilk kez seride 4-0 üstünlük kurarak bir üst tura çıktı. Detroit Pistons'ın Orlando Magic'i, Chicago Bulls'un da geçen yılın şampiyonu Miami Heat'i 4-0 yenerek seri dışı bırakmasının ardından Doğu Konferansı'nda Cavaliers, rakibini deplasmanda rahat geçerek konferansta bir üst tura adını yazdıran bir diğer ekip oldu.

Gilbert Arenas, Caron Butler gibi as oyuncularından yoksun oynayan ev sahibi Washington Wizards'ta Antawn Jamison 31 sayıyla gecenin en skorer oyuncularından biri olurken, yedeklerden gelen Darius Songalia'nın 16 sayısı takımına yetmedi. Güçlü Cavaliers'ta ise LeBron James, 31 sayı, 11 ribaunt ve 7 asistlik performansıyla yine kendisinden bekleneni yaptı ve takımını bir üst tura taşıdı. Litvanyalı oyuncu Zydrunas Ilgauskas ise 20 sayı ve 19 ribauntla gecenin kahramanları arasına girmeyi bildi.

Gecenin bir diğer maçında ise San Antonio Spurs, deplasmanda Denver Nuggets'ı 96-89 yenerek seriyi 3-1'e taşıdı. Konuk takım Spurs'ta Tim Duncan 22 sayı, 11 ribaunt ve 8 asistle “double double” yaparak galibiyeti getirdi. Denver temsilcisinde ise Carmelo Anthony 29, Allen Iverson ise 22 sayı attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title