Haberler

Mecnun Odyakmaz ve Ahmet Güvener'in Açıklamaları

Türk Vakfı 11 Altın Adam Yarışması'na Onur Konuğu Olarak Katılan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Merkez Hakem Kurulu (Mhk) Eski Başkanı Ahmet Güvener, Önemli Açıklamalarda Bulundu.

Türk Vakfı 11 Altın Adam Yarışması'na onur konuğu olarak katılan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski başkanı Ahmet Güvener, önemli açıklamalarda bulundu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, takımdan çok önemli futbolcuların gönderilmesine rağmen başarılarının sırrının sorulması üzerine "İhtiyacımız olan yerlere, bütçemize uygun, faydalanabileceğimiz futbolcuları transfer ettik. Hocamız, yönetim kurulumuz ve seyircimizin desteğiyle iyi maçlar çıkarmaya çalışıyoruz. 8 hafta sonunda bunu başarmış durumdayız. Sezon sonuna kadar ne kadar üst sınırları zorlayabilirsek zorlayacağız. Sivasspor potansiyel olarak büyük bir camia. Ama henüz organize olmuş bir

güç değil. İlerleyen yıllarda Sivasspor büyük bir güç ve lokomotif olacak" diye konuştu. Başkan Odyakmaz, hedefleri ile ilgili bir soruya ise, "Bütçe olarak ve yeni emekleyen bir kulüp olarak büyük konuşmak haddimiz değil" şeklinde konuştu. .

7 yıldan bu yana Sivasspor'da görev yaptığını belirten Başkan Odyakmaz, "Tesislerimiz yenileniyor. En büyük sorunumuz kışın antrenman yapamamaktı. O konu da düzeliyor" dedi. Başkan Odyakmaz, Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak her şeyin konuşulduğunu, artık bu maçın gündemden düşmesini istediklerini söyledi.

MHK eski Başkanı Ahmet Güvener ise, Türk hakemliğinin dışarıdan iyi görünmediğini söyleyerek, "Türkiye'nin en üst düzeydeki hakemi Selçuk Dereli. O da 2. klas düzeyinde. Biz Türk hakemliğini ne kadar iyi görürsek görelim dışarıda böyle görünmüyor. Uzun zamandır kimse gelip fikrimi almıyor. Türk futbolunu yönetenlere göre her şey yolunda demekki" diye konuştu.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title