Haberler

Marmaris'te Restoranlara 35 Santim Baskını

Marmaris Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, Bozburun beldesi ve Selimiye köyünde faaliyet gösteren restoranlarda deniz ürünlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Marmaris Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, Bozburun beldesi ve Selimiye köyünde faaliyet gösteren restoranlarda deniz ürünlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde asgari avlanma boyu altında balık bulundurduğu tespit edilen 3 işyerine 950'şer TL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre; Marmaris Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri ekipleri, Selimiye köyünde 1, Bozburun Beldesi'nde ise 3 restoranda derin dondurucuda gizlenmiş halde boyları 35 santimetreden küçük 19 tane Lahoz, 7 adet Orfoz ve 1 adet 1 kilonun altında Ahtopot ele geçirdi. Balıklara el konulurken işletme sahiplerine 1380 sayılı su ürünleri kanuna muhalefetten 950'şer TL para cezası kesildi. Balıklar dondurulma tarihi belli olmadığı için imha edildi. İlçe Tarım Müdürlüğü yetkileri önümüzdeki günlerde denetimlerin devam edeceğini bildirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title