Haberler

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar Projelerini Anlattı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 2012-2013 yıllları için yaptıkları plan ve projeleri Marmarislilerle paylaştı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 2012-2013 yıllları için yaptıkları plan ve projeleri Marmarislilerle paylaştı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar önümüzdeki günlerde katılacağı Hollanda ve Finlandiya fuarları öncesi 2012-2013 yılında yaptıkları ve yapacakları plan ile projeleri aktarmak amacı ile düzenlediği basın toplantısında ilk olarak dünya turizm pazarında büyük önem taşıyan fuarlardan bahsetti.

Geçtiğimiz yıl ve önümüzdeki günlerde katılacağı fuarları dile getiren Başkan Ali Acar bu fuarların bölgemizin tanıtımında büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Başkan Acar ardından İngiliz pazarında yaşanan düşüşten bahsederek diğer pazarlardan destek alarak olumsuzluğu en aza indirmek amacında olduklarını kaydetti.

Başta İskandinav pazarı olmak üzere diğer pazarlarda da olumlu gelişmeler kaydedildiğini dile getiren Acar, bunun için önemli ve zor çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Ali Acar kent meydanı projesi çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek önümüzdeki hafta kent meydanının tanıtımını halkın bilboardlarda görebileceğine dikkat çekti. Kent meydanı projesinde çeşitli görüşlere açık olduklarını ifade eden Başkan Acar kent meydanının önünden geçecek dere çalışmasına ise Çarşamba gününden itibaren başlanacağını belirtti.

Acar bir diğer çalışmaları olan hal binasının yerine Kültür Evi projesi yapımından bahsederek burada el sanatları ile ilgilenen bayanların el işlerini yapabilecekleri çeşitli atölyeler olacağını ve sergileyip satabilecekleri bir mekan olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Acar sonrasında Karadere Islah çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek iki etap halinde çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Başkan Acar taksiciler için de yeni duraklar belirlediklerini belirterek önümüzdeki 1-2 ay içinde depo alanları çalışmalarının tamamlanacağını ifade etti.

2012 yaz sezonunda Saman İskelesi'nden pizza pizzaya kadar devam eden plajın da halka açılacağını kaydeden Ali Acar, plaj çalışmalarının hızla devam ettiğini aktardı.

"HALKIMIZ İYİLEŞTİRMA ÇALIŞMLARINA UYUM SAĞLADI"

Marmaris'te son yıllarda hızla devam eden iyileştirme çabalarına halkın da uyum sağladığını belirten Acar, otellerin ve turistik tesislerin bir takım tadilatlara girdiğini ifade etti. Başkan Acar alım gücü yükseki seviyesi yüksek müşteriye hitab eden tesislerin bundan sonra hizmet için hazırlıklı olduğunu belirtti.

Marmaris Belediye Başkanı Acar kent meydanının farklı cephelerden çekilmiş üç boyutlu fotoğraflarını basına göstererek meydanı basın aracılığı ile halka tanıttı.

Başkan Acar ardından kültür evi projesi yapısal çalışması fotoğrafını da medyaya göstererek kültür evini sezon öncesi hayata geçireceklerini aktardı.

Geçtiğimiz günlerde herçekleştirilen AK Parti İlçe Kongresinde İlçe Başkanı Kadem Mete'nin alt yapı ile igili eleştirilerine ise Acar şöyle cevap verdi: "Herkesin bildiği konuda konuşması lazım. Merkezi yönetimin bir ilçe başkanının dünyada böyle bir uygulama yok demesi hiç bir şey bilmediği anlamına gelir. Dünyadaki bütün çağdaş ülkelerde kilit parke uygulaması yapılan yerlerde yolların çökmemesi için alt yapısı bitmemiş yerlerde bu uygulama yapılır. Biz beton üstü kilit parke yapıyoruz. Döşediğiniz düz kilit parkeler bir yıl geçmeden her yeri oynuyor. Alt yapı bozulabiliyor. Alt yapısını tamamlamış bütün yerlerde yılın 12 ayı alt yapı çalışmaları yapılır. Kilit parkelerin altına sert bir zemin oluşturmak için ya asfalt dökerler ya da beton dökerler" diye konuştu - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hollanda Marmaris Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title