Haberler

Mardin: Emniyetten Yurt Çocuklarına Sportif Malzeme Desteği

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan kimsesiz ve fakir öğrencilere sportif malzeme dağıtıldı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan kimsesiz ve fakir öğrencilere sportif malzeme dağıtıldı.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı halı saha spor kompleksinde düzenlenen dağıtım törenine; Emniyet İl Müdürü İsmet Taşhan, Musa Cihaner Yetiştirme Yurdu Müdürü Mehmet Akın ile il emniyet müdür yardımcıları ve polis memurları katıldı. Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü İsmet Taşhan, Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan kimsesiz ve fakir öğrencilerin kendi aralarında kurmuş olduğu 4 ayrı futbol takımına destek vermek için kurumları aracılığıyla spor malzemesi yardımında bulunduklarını söyledi. Bugüne kadar bütün sportif faaliyetlere verdikleri desteklere bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Taşhan, "Spor malzemesi yanında, erkek yetiştirme yurdunda kalan bütün öğrenciler ücretsiz olarak halı sahamızda maçlarını yapabilirler. Ayrıca, bu çocuklarımıza emniyet havuzunda ücretsiz olarak yüzme imkanı sağladık. Yurtta kalan öğrencilerimize her zaman bu desteğimiz artarak devam edecektir" dedi.

Daha sonra Mardin Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan yaklaşık 25 öğrenciye çeşitli spor malzemesi dağıtımı, Emniyet Müdürü Taşhan tarafından yapıldı. Tören sonunda öğrenciler, halı sahada kendi aralarında futbol maçı düzenledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title