Haberler

    Marcelo: "Lens Bize Gelirse Faydalı Olur"

    Beşiktaş'ta kazanılan şampiyonluğun mimalarlarından Marcelo önemli açıklamalarda bulundu. İşte Marcelo'nun sözleri...

    Beşiktaşlı taraftarlar onun için "Komutan" diyor; Marcelo Guedes... Geçtiğimiz sezonun devre arasında Alman ekibi Hannover'den gelen Brezilyalı oyuncu, üst üste kazanılan iki şampiyonlukta da "Gizli kahraman" oldu. Marcelo Guedes, şampiyonluk yolunda yaşadıklarını anlattı.

    Lyon'dan teklif aldığı iddia edilen Marcelo, " Beşiktaş'ta kontratım devam ediyor. Bana gelen şu anda bir teklif yok. Onun için çok konuşulacak bir şey de yok. Burada çok mutluyum. Eğer kulüp isterse, sözleşmemi uzatmak istiyorum" sözlerini kullandı. Beşiktaş'ın ilgilendiği Lens konusunda, "Lens'le bir görüşmem olmadı. Ama bize gelirse, büyük katkısı olur" dedi.

    İşte Akşam Gazetesi'ne konuşan Siyah-Beyazlı takımın 'Komutan'ının zafer sözleri:

    Ryan Babel'in videosunda "Bir şeyi almak istiyorsan onun için bedel ödemelisin" diyorsun. Herhalde sende sakatlığından fedak,rlık yaptın?

    Bu sezon bizim için zor oldu. Uzun bir sezonu geride bıraktık. Herkes acı çekti ve bedelini ödedi. Takım olarak çalıştık... Bütün bir lig boyunca sonuna kadar getirdik ve şampiyon olduk. Takım olarak sonuna kadar mücadele ettik.

    KENDİMİ HER GÜN GELİŞTİRİYORUM

    Beşiktaş'ta en fazla isabetli pas yapan ve en çok top kapan isim oldun. Sana 'Şampiyonluğun gizli kahramanı' diyebilir miyiz?

    İstatistiklerden dolayı çok mutluyum. Taraftarın bunu görmesi de beni çok mutlu ediyor. Bu bir çalışmanın ürünüdür. Antrenmanlardan sonra yaptığım ekstra çalışmalar sayesinde bunu başardım. Kendimi bir şekilde geliştirmeye çalışıyorum. İnsanlar günlük hayatımızda olmadığı için bu gelişimimizi göremiyorlar. Bu çalışmaları göremiyorlar. Çalışarak kendimi daha da yukarıya çekmeye gayret ediyorum.

    Kaynak: Akşam

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Hannover Beşiktaş Lyon Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title