Haberler

Manisaspor

Ziraat Türkiye Kupası (b) Grubu'nda Oynanan Manisaspor-beşiktaş Maçında Siyah Beyazlı Ekibin Yeni Transferleri Simao ve Almeida'nın Yanı Sıra Sezonun İlk Devresinde Sözleşmesi Dondurulan Sivok, İlk 11'de Sahaya Çıktı

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda oynanan Manisaspor-Beşiktaş maçında siyah beyazlı ekibin yeni transferleri Simao ve Almeida'nın yanı sıra sezonun ilk devresinde sözleşmesi dondurulan Sivok, ilk 11'de sahaya çıktı.

2011 yılının ilk resmi maçına çıkan Beşiktaş'ta, yabancı kontenjanının boşaltılmasının ardından bugün lisansları çıkarılan Simao ve Almeida, siyah beyazlı ekiple ilk resmi maçlarına çıktılar. Beşiktaş'ta ligin ilk devresinde sakatlığı nedeniyle sözleşmesi dondurulan Sivok da ilk 11'de kendisine yer buldu.

Ernst ve Bobo'nun yedek soyunduğu Beşiktaş'ta takım kaptanı olarak İbrahim Toraman görev yaptı.

Beşiktaş'ta ilk 18'e giremeyen oyuncular, alınan özel izinle karşılaşmayı basın tribününde takip ettiler.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise Makukula'yı yedek bırakırken, yerine forvette Kahe'ye görev verdi. Karaman, Ege temsilcisinin son lig maçında ilk 11'de oynattığı İlker, Yiğit İncedemir, Mehmet Güven, Kahe, Eren ve Bekir'e bu maçta da forma şansı verdi.

Karşılaşmaya Beşiktaşlı taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, kendilerine ayrılan bölümü doldurdular. Manisasporlu taraftarlar ise karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi.

(ALK-ERD) - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title