Haberler

Manisa: Vestel Manisaspor'a Kurumsal Destek

Manisa Belediyesi Öncülüğünde Vestel Manisaspor'e Destek Vermek Amacıyla Kenetlenen Odalar, Borsa ve Esnaf Kooperatifi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile Zorlu Fenerbahçe Maçı Öncesi Vestel Manisaspor'a Destek Vermek Amacıyla, Bayrak Kampanyası Başlatarak, Taraftarlara 5'er Bin Adet Türk Bayrağı ile Vestel Manisaspor Bayrağı Dağıtma Kararı Aldı.

Manisa Belediyesi öncülüğünde Vestel Manisaspor'e destek vermek amacıyla kenetlenen odalar, borsa ve esnaf kooperatifi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile zorlu Fenerbahçe maçı öncesi Vestel Manisaspor'a destek vermek amacıyla, bayrak kampanyası başlatarak, taraftarlara 5'er bin adet Türk Bayrağı ile Vestel Manisaspor bayrağı dağıtma kararı aldı.

Kampanya ile ilgili Belediye Başkanı Bülent Kar belediye encümen salonunda basın toplantısı düzenledi. Bayrak kampanyasına katılan Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Recep Çınar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf Enli, Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ın da bulunduğu toplantıda, bu kuruluşların yanı sıra Bakkallar Odası ile Tuhafiyeciler Odası'nın da kampanyaya destek verdiği belirtildi.

Kampanya hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Bülent Kar, "Manisa deyince artık akla Vestel Manisaspor geliyor. Takımımızın başarısı Manisalıları sevindiriyor, gurur duyuyoruz. Lig ikincisi Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta sonu bir maçımız var. Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacağız. Fenerbahçe maçı öncesi Vestel Manisaspor'a destek vermek ve bayram kutlamaları sebebiyle bayrak kampanyası başlattık. Bu çerçevede taraftarlara beşer bin adet Türk Bayrağı ve Vestel Manisaspor bayrağı dağıtacağız." dedi. Söz konusu kampanya dolayısıyla Vestel Manisaspor Kulübü yönetiminin de mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Kar, "Tüm Manisalıları Fenerbahçe maçı için sahaya gelmesini Vestel Manisaspor'u desteklemesini istiyoruz. Manisa saha ve seyirci avantajını iyi kullanmalı. Bunun için de tribünlerin dolması gerekiyor. Manisalıların takımlarına sahip çıkmalarını bekliyoruz ve bunu yapacaklarına inanıyoruz" diye konuştu. Belediye Başkanı Bülent Kar ayrıca yine Vestel Manisaspor'a destek amacıyla maddi durumu iyi olmadığı için maçlara gelemeyen taraftarlara yönelik de bilet dağıtmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title