Haberler

Manisa: Selendi Kaymakamı Maytalman, İlçeye Veda Etti

- Manisa'nın Selendi İlçesi Kaymakamı Metin Maytalman, Burada Görev Yaptığı 3 Yıldan Sonra Muş'un Bulanık İlçesi'ne Geçici Görevle Atanması Üzerine İlçe Halkıyla Vedalaştı.

- Manisa'nın Selendi İlçesi Kaymakamı Metin Maytalman, burada görev yaptığı 3 yıldan sonra Muş'un Bulanık İlçesi'ne geçici görevle atanması üzerine ilçe halkıyla vedalaştı.

İçişleri Bakanlığı'nın aniden geçici görevle Bulanık İlçesi'ne atadığı Selendi Kaymakamı Metin Maytalman için dün akşam veda yemeği düzenlendi. İlçe halkına teşekkür ederek, burada kendisine gösterilen sevgi sayesinde zevkle çalıştığını ifade eden Kaymakam Maytalman, "İlçeden ayrılıyorum. Bu zaman zarfında iyi işler yapmaya çalıştık. Selendi'yi hiçbir zaman unutmayacağım." dedi.

Selendi Belediye Başkanı Mürsel Uçan ise yaptığı konuşmada, Kaymakam Maytalman ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını, kendisinin her zaman belediyeye yardımcı olduğunu dile getirerek teşekkür etti. İlçe halkı tarafından kendisine plaket verilen Maytalman, bu sabah saatlerinde Hükümet Konağı önünde yapılan vedalaşmanın ardından 20 araçlık konvoy eşliğinde Uşak İzmir Karayolu'nun Selendi ayrımına kadar gidilerek yeni görev yeri olan Muş Bulanık İlçesi'ne uğurlandı.

(AÇ-ÖA-YK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title