Haberler

Manisa'da Alışveriş Şöleni Etkinlikleri

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) bu yıl ilkini düzenlediği Alışveriş Şöleni'nin 2.gününde sahne alan DJ Can, halk oyunları gösterisi ve ateş adamın şovu Manisalılardan tam not aldı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) bu yıl ilkini düzenlediği Alışveriş Şöleni'nin 2. gününde sahne alan DJ Can, halk oyunları gösterisi ve ateş adamın şovu Manisalılardan tam not aldı.

Manolya Meydanı'nda düzenlenen Şehzadeler Mehteri Konseri, Kortej Yürüyüşü ve Fettah Can konseri ile start alan alışveriş şöleni renkli görüntüler oluşturmaya devam ediyor. Eski Cafe Corner alanında kurulan sahnede yapılan gösteriler, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şölenin 2. gün etkinlikleri kapsamında saat 19.30 da halk oyunları ekibinin gösterisi Manisalılarla buluştu. Daha sonra 21.30'da ateş gösterisi ve DJ Can'ın performansı yer aldı. DJ Can'ın çaldığı şarkılara Manisalı gençler de dans ederek eşlik etti. 18 gün boyunca sürecek olan etkinliklerde, vatandaşlar hem eğlenip hem de iletişim ve tanıtım stantlarından biletlerini

almaya devam ediyorlar. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fettah Can Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title