Haberler

Malatya Fıkraları’ Yarışması

Malatya Belediyesi Önemli Bir Kültürel Etkinliğe Daha İmza Atıyor

2011 yılının ilk kültürel etkinliği Malatya Belediyesi'nden geldi. Son zamanlarda yoğun bir şekilde sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyen Malatya Belediyesi, şimdi de 2011 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde 'Malatya Fıkraları' konulu fıkra derleme yarışması düzenliyor.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Malatya Fıkraları' yarışmasının 5 Ocak 2011 tarihinde başlayıp, 29 Nisan 2011 tarihinde sona ereceği bildirildi.

Bugüne kadar Malatya'nın tamamını içerisine alan geniş çaplı bir fıkra derleme çalışmasının bulunmadığı belirtilen açıklamada, amacın Malatya'da bilinen ve anlatılan bütün fıkraların derlenerek, gelecek nesillere aktarmak olduğu belirtildi.

Jüri'de Önemli İsimler…

Yarışmanın jüri üyeliğinde önemli sanatçı ve akademik kişiler bulunuyor. Fıkra Yarışmasının değerlendirme kurulu; Yasemin Yalçın (Tiyatro Sanatçısı), Prof.Dr. Hasan Kavruk, Ünal Küpeli (Senarist-Yapımcı), Yrd.Doç.Dr. Ramazan Çiftlikçi, Yrd.Doç.Dr. Mehmet Yardımcı, Dt İ.Cengiz Çağlayan'dan oluşuyor.

Ödüller…

Yarışma sonunda dereceye girecek olanlardan birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye bin, ayrıca 3 kişiye de 500'er liralık mansiyon ödülü verilecek.

Yarışmayla ilgili formun Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nden temin edilebileceği gibi Malatya Belediyesi'nin www.malatya.bel.tr adresindeki WEB sitesinden de alınabileceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title