Haberler

Malatya'da Eylemcilere Saldırmak İsteyenleri Polis Engelledi

Malatya'da Aralarında Demokratik Toplum Partisi (DTP) ile Emeğin Partisi (Emep)'nin de Bulunduğu Grubun Attığı Sloganlara Tepki Gösteren Bazı Vatandaşlar Eylemcilere Saldırmak İstedi. Saldırı Girişimini Polis Engelledi.

Malatya'da aralarında Demokratik Toplum Partisi (DTP) ile Emeğin Partisi (EMEP)'nin de bulunduğu grubun attığı sloganlara tepki gösteren bazı vatandaşlar eylemcilere saldırmak istedi. Saldırı girişimini polis engelledi.

DTP ve EMEP gibi grupların bulunduğu eylemciler şehir merkezinde toplu halde slogan atarak Soykan Parkı'nda basın açıklaması için toplandı. Çok sayıda polisin de güvenlik önlemi aldığı eylem sırasında atılan bazı sloganlara tepki gösteren bir kişi gruba saldırmak istedi. Durumu fark eden sivil polisler şahsı eylem alanından uzaklaştırdı. Eylem esnasında kurt işareti yapan 3 kişinin de eylemcilere saldırmak istemesine polis engel olunca, şahıslar eylem yerinden uzaklaştı.

Eylemde bölücü terör örgütü elebaşını vurgulayan bazı ifadelerin yazıldığı pankartların da taşınması dikkat çekti. Eylem sonrasında DTP'li grubun alanda uzaklaşması sırasında ise dernek binalarına gitmekte olan Malatyaspor taraftarlarının sporla alakalı attığı slogan ve şarkıları karşısında DTP'li grubun bayraklarını sallayıp işaret yaptıkları gözlendi.

(BK-OÇ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title