Haberler

Tarkan'dan 30'uncu Yıl Mesajı

Güncelleme:

Şarkılarıyla zirvede yer alan Megastar Tarkan, sanat hayatında 30'uncu yılı geride bıraktı. Ünlü sanatçı, duygularını sosyal medya hesaplarından kaleme aldı. İşte haberin detayları...

Megastar Tarkan, sanat hayatında 30'uncu yılı geride bıraktı.

Instagram'dan açıklama yapan ünlü sanatçı, duygularını kaleme aldı.

Nostalji bir karesini yayınlayan Tarkan, "Bir kaç gün önce müzikal kariyerimin 30 yılı dolmuş haberim yok. Sizlerin o güzel paylaşımlarınızla fark ettim. Yırtık kotumla, deri montumla, 'Kıl' bir şarkıyla merhaba demiştim sizlere... Bi ara da sarı ekoseli kıyafetimle... Ne ara geçti bu yıllar bilmiyorum ama acısıyla, tatlısıyla çok güzel geçtiler. Temennim daha uzun yıllar müzik aşkıyla, güzel şarkılarla, projelerle, yeni heyecanlarla, sürprizlerle bu yolculuğa devam etmek. Tabi ki sağlık oldukça inşallah" dedi.

"ACAİP ŞEYLER OLACAK"

Sözlerine devam eden Megastar, "Ama aramızdaki bu güçlü, köklü bağ ve yüreğimde hissettirdiğiniz sevginiz hep oldukça kim tutabilirki beni/bizi. ve hissediyorum daha acaip şeyler olacak" ifadelerine yer verdi.

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Hayranlarına teşekkür eden Tarkan, "Geçen 30 yıldaki sevginiz, koşulsuz desteğiniz ve bağlılığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Instagram Tarkan Sadece Sondakika Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title