Haberler

Tarık Akan'ın Yazlığının Bulunduğu Bodrum'da Hüzün Hakim

Güncelleme:

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Tarık Akan'ın ölüm haberinin duyulmasının ardından sevenleri Bodrum'daki evinin önüne akın etti.

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Tarık Akan'ın ölümü, yazlığının bulunduğu Bodrum'da da hüzün yarattı. Yakınları ve sevenleri, Akan'ın Bodrum'daki evinin önüne çiçek bırakarak, dua etti.

EVİNDE HÜZÜN HAKİM

İstanbul'da bir süreden bu yana kanser tedavisi gören 66 yaşındaki Tarık Akan'ın ölüm haberi, yazlığının bulunduğu Bodrum'un Akyarlar Mahallesi'ndeki evinde de hüzne yol açtı. Evinin önündeki balkonuna da sanatçının sevenleri begonvil çiçekleri bıraktı, dua etti.


"ÇOK ÜZÜLDÜK"

'Moonligth Cafe Bar'ın sahibi olan Akan'ın çocukluk arkadaşı Kadri Ataş, şöyle dedi: "Arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor. Bakırköy'den çocukluk arkadaşım. Benden 2 yaş büyük. Biz Ataköy'de cankurtaranlık yaparken çoğunlukla beraberdik. Çok iyi yüzme bilirdi. Yüzmek onun için süper bir şeydi, çok harika yüzüyordu. Dalışı ve zıpkınla balık vurmayı çok iyi yapıyordu. Burada da arkadaşlığımız oldu. Dalmaya gidiyorduk, balık vurmaya gidiyorduk. 90'lı yıllarda burayı aldı. Son yıllarda senede 3-4 defa geliyordu. Çok üzüldük. Akyarlar'ı çok seviyordu, onun için bir cennetti."


"AKYARLAR'IN SEVGİLİSİYDİ"

Akyarlar Motel'in sahibi Aydın Çürük de, "Bir çınardı. Tarık Akan'ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisiyle 37 seneden beri dostluğumuz vardı. Çocuklarıyla burada çok güzel vakit geçirdi. Sezonu onunla beraber açardık, onunla beraber kapatırdık. Devamlı oturduğu masasında tavla oynayışı aklıma geliyor. Devamlı şakalaştığımız ve burada geçirdiğimiz günler aklıma geliyor. Bütün çalışanlarımızın morali çok bozuk. Çok seviyorduk. Ama elimizden gelen bir şey yok, üzüntümüz çok büyük. Devamlı doktorları ile de gelirdi. Burada tavla oynardı. Allah daha çok şifa versin diye dua ediyorduk. Allah, daha çok seviyormuş yanına aldı. Akyarlar'ın sevgilisiydi, nereye gitse Tarık Bey diye el üstünde tutulur. Efendi ve centilmen bir insandı, üzüntümüz çok büyük" diye konuştu.


"GELİR DİYE BEKLİYORDUK"

Sekiz yıldır Tarık Akan'ın evini emanet ettiği Ayşe Altınparmak ise "Yaklaşık 25 yıldır tanıyordum. Bir ağabey gibi seviyordum. Bütün yoksul insanların arkasındaydı. Herkesin arkasındaydı, çok iyi bir insandı. Sık gelirdi Bodrum'a. Benim yaptığım mücveri ve domatesli pilavı yemeğe gelirdi. Sezon başı ve sezon sonunu severdi. Yazın yoğun günlerinde Bodrum'u sevmezdi. Biz de eylülde sezon sonu yaklaşırken, yine gelir diye bekliyorduk. Ama ölüm haberini aldık. Çok üzgünüz" dedi.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Tarık Akan İstanbul Akyarlar Bodrum Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title