Haberler

Tanyeli En Mutlu Gününde Bombaladı: Siz de Mutlu Olun Zavallılar

Güncelleme:

Düğününü Instagram'dan duyuran Tanyeli: İçinizdeki kir pastan, mutsuzluk hastalığından kurtulun iyi gelir belki, mutluluklar... Siz de mutlu olun zavallılar..."

Ünlü oryantal Tanyeli, 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili'yle nikâh masasına oturmuştu. Bodrum'da aile arasında küçük bir törenle evlenen Tanyeli ve eşi Avustralya'da düğün yaptı.

Güzel haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oryantal düğünü hakkında bilgi verdi. Tanyeli isim vermeden bazılarını "kıskançlık ve fesatlıkla" suçladı.

İşte ünlü oryantal Tanyeli'nin o paylaşımı;

"Sevgili takipçilerimin bilgisine... Çünkü herkesin iyi niyeti olduğu kadar, kıskançlık ve fesatlık virüsü her yerini saran hastalara, bir de merak hastalığına giriyorlar. Biliyorsunuz. Bu merak hastalığı Allah korusun. Yazık onlarda insan açıklama yapayım da rahatlasınlar...

2014 yılında evlendiğim eşimle aile arasında bir tören yapmıştık, toplam 6 kişiydik. Düğünümüzü yapmamıştık, Avustralya kanunlarına göre de nikâh yaptık. Burada yaşıyoruz ya ondan! Merakgiller, özellikle içinizde ruhunuzun çirkinliği yüzüne vuran gudubet hanımlar... Siz de haklısınız bu güzellik kıskanılmaz mı? Açın bir roman havası, oynayın iyi gelir içiniz açılır. Sinir olacağınıza göbek atarsınız.

"SİZ DE MUTLU OLUN ZAVALLILAR"

Neyse şimdi tamamlandık. Biz çok mutluyuz. Şükür dolu yüreğimiz, çok şükür… Beni sevenler çok mutlu oldu. Hadi siz de kendinize bir iyilik yapın içinizdeki kir pastan, mutsuzluk hastalığından kurtulun iyi gelir belki, mutluluklar... Sizde mutlu olun zavallılar."



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Avustralya Tanyeli Bodrum Üst Manşet Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

EDA:

GELMİŞSİN 70 İNE DAHA NE GELİNİ KIZ:))))))))

35
0
yanıtYanıtla
As:

Mesajdan anlaşılan birilerini kıskandırmak için, nispet için evlenmiş. Bu kadar basit zihniyetli birisidir asıl zavallı olan, ona ve çevresine acıdım.

12
1
yanıtYanıtla
milli:

Demekki bu güne kadar sende zavallı idin

11
1
yanıtYanıtla
Merve61:

Lafa bak ya.. Sizde mutlu olun zavallılar nedir ya... Pislik karı.. Hadi ordan...

11
1
yanıtYanıtla
İbrahimMobil-IOS:

Zenginler ne bulur bu patlaklarda anlamadım bi türlü sonuçta evleniyorsun ya.böylesi gider fakir fukaraya yobaz der

10
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Ayakkabı deşitirir gibi koca değiştiriyor

10
0
yanıtYanıtla
Lina:

Seni kim kiskansin ....şimdi mutluymus rolleri iki 2&3 ay sonra ekranlarda aglarsin ama .... Çok mutlusunuz da onun için mi sürekli koca değiştiriyorsunuz...

10
0
yanıtYanıtla
bir zavalli konusuyor:

Peki her defasinda gelinlik giymesi tanyelinin ??? :D

8
0
yanıtYanıtla
nevin:

Tanyeli kimin zavallı olduğu bu yazdığın mesajda gizli aslında allah sana akıl fikir ihsan eylesin varya ne komik bi hatunsun

5
0
yanıtYanıtla
ZürichMobil-IOS:

Burnunu yaptirsin bu kadin ya sponsor bulun

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title