Haberler

Sinem'den, Arda'ya 4 Kelimelik 'Nötr' Cevabı

Güncelleme:

Kobal'a, Turan'ın kendisiyle ilgili sarf ettiği "Kendisine karşı nötrüm" sözü hatırlatıldı. Güzel oyuncu, "Özel hayatımla ilgili konuşmam" demekle yetindi.

Eski nişanlısı Arda Turan'ın İstanbul'a gelmesiyle gözlerin çevrildiği Sinem Kobal, önceki akşam Beyoğlu'ndaki bir partiye katıldı. Kobal, mekandan tek başına çıktı.

"ÖZEL HAYATIMLA İLGİLİ KONUŞMAM"

Kobal'a Turan'ın kendisiyle ilgili sarf ettiği "Kendisine karşı nötrüm" sözü hatırlatıldı. Güzel oyuncu, "Özel hayatımla ilgili konuşmam" demekle yetindi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinem Kobal Arda Turan İstanbul Beyoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (14)

Mustafa aslanMobil-ANDROID:

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bir kadınla oynamak kadar kütu bir şey varmi

35
6
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Bu ne dandik bi haber arkadaslar yapmayin bu arkadaslar ayrilali yillar olmus bikmadiniz hala haberini yapmaktan 2015 e giriyoruz alooooooo yeter artik birakin su gecmisi gelecege bakin ardayla sinem bile dalga geciyodur sizinle

29
4
yanıtYanıtla
TGB:

GICIK OLDUYORUM BU KADINA

21
7
yanıtYanıtla
Bende sana Gıcıkım:

Bende sana gıcık oluyorum

yanıt1
yanıt1
alican:

çocuk proğramlarının selenasına bakın. o futbolcu olmasa sen bukadar revaçta olabilirmiydin ve bu kadar paranda olurmuydu kendine bi sor bakalım. arda son dönemin en tanınmışve başarılı oyuncusu. türkiyeiçin dünya kadar övgüaldırdı. ya sen!!!!!!3 gün sonra güzelliğin on para etmeyeceği günlerde gelecek. bi de ozaman görelim.

6
10
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Bu ne dandik bi haber arkadaslar yapmayin bu arkadaslar ayrilali yillar olmus bikmadiniz hala haberini yapmaktan 2015 e giriyoruz alooooooo yeter artik birakin su gecmisi gelecege bakin ardayla sinem bile dalga geciyodur sizinle

10
2
yanıtYanıtla
hasanmobilWeb@haberler.com:

Bunlarinkide seviyeli birliktelik

8
1
yanıtYanıtla
No Name:

Zaten bu kız bu çocuğa nasıl baktı hiç anlamıyorum

7
2
yanıtYanıtla
barış:

adamsınn arda

2
4
yanıtYanıtla
Oğuz HanmobilWeb@haberler.com:

Kim Turkiye de iyi yerlere gelirse hep ugrasirlar adamlahanimla.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title