Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ, Hakkında Başlatılan Soruşturma Kapsamında İfade Verdi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Vergi Usul Kanunu'na muhalefet suçu kapsamında başlatılan soruşturma nedeni ile adliyeye gelerek savcılığa ifade verdi

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Vergi Usul Kanunu'na muhalefet suçundan başlatılan bir soruşturma kapsamında savcıya ifade verdi.

AVUKATIYLA BİRLİKTE GELDİ

Tatlıtuğ, Vergi Usul Kanunu'na muhalefet suçu kapsamında başlatılan bir soruşturma nedeni ile savcının daveti üzerine İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na geldi. Avukatı Yalçın Kavak ile birlikte adliyeye gelen Tatlıtuğ, ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

"MALİ MÜŞAVİRİMİZLE BİR TAKIM SIKINTILARIMIZ VAR"

Tatlıtuğ, çıkışta adliyenin otoparkından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hepinizin bildiği gibi mali müşavirimizle bir takım sıkıntılarımız var. Dolandırıldığımızla ilgili. Bununla ilgili süren davamızın ikinci bölümüyle ilgili bugün sayın savcımla beraber konuştuk, ifademizi verdik. Kendisine ödemiş olduğu faturaları gider olarak defterine işlememiş. Bunun gibi bir takım durumlar söz konusu. Tekrar mağduriyetimizi dile getirdik, tekrar şikayetçi olduğumuzu dile getirdik, evraklarımızı teslim ettik" dedi.

"GELİŞMELERİ BİRLİKTE GÖRECEĞİZ"

Mağdur sıfatıyla ifade verdiğini söyleyen Tatlıtuğ, "Detaylı bir şekilde izahta bulunduk. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Anadolu Adalet Sarayı Kıvanç Tatlıtuğ İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

cakal:

tikin iceriye gitsin

5
5
yanıtYanıtla
muhasebeci:

Birisi naylon fatura alır gider olarak gösterir. sonra da muhasebeci yaptı der onu suçlar. bu da fatura almış muhasebeci girmemiş diyor. siz çok masumsunuz ya hep suçlu muhasebeci. Vay ülkemin haline. . .

6
0
yanıtYanıtla
AYBEY:

Mali Müşavir Faturayı işlemese seni ne diye Saycılığa ifadeye çağırsınlar, Mutlaka işin içinde ya sahte fatura ya da vergi kaçakçılığı var. Dünyanın parasını bir gece de yerler, vergi ödemeye geldi mi, hepsi takla güvercini olurlar. Mali Müşavire at suçu gitsin, hadi gariban esnaf ceza yiyeceğim diye bunu yapıyor da, bari siz yapmayın, ayıp. . VERGİSİNİ ÖDEYEN DÜRÜST İNSANLARI SAVCILIK ASLA İFADEYE ÇAĞIRMAZ. . .

0
0
yanıtYanıtla
dejavu235:

dünyanın parasını kazanırlar beş kuruş vergi vermemek için kılıktan kılığa girerler. gözünüzü anca toprak doyurur

0
0
yanıtYanıtla
ROSE:

Lütfen . . . Kıvanç böyle bir şeye tenezzül etmez . O bu karakterde bir insan değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title