Haberler

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan ve Ailesini Evinde Ağırladı

Güncelleme:

Gülben Ergen, eski eşi Mustafa Erdoğan ve ailesini kendi evinde ağırlayarak birlikte oturdukları yemek masasından bir kareyi takipçileriyle paylaştı.

Eski eşi Mustafa Erdoğan ve ailesini kendi evinde misafir eden Gülben Ergen, hep birlikte yemek masasında çektirdikleri fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

"MİSAFİRLERİMİZİ SEVİNÇLE AĞIRLADIK"

Mustafa Erdoğan'la 3 çocukları olduktan sonra boşanan ünlü şarkıcı, eski eşiyle genellikle çocuklarının özel günlerinde bir araya geliyor. Gülben Ergen son olarak Instagram'dan ailecek akşam yemeğinde buluştukları bir fotoğrafı paylaşarak altına şu notu düştü: "Evimizde saydığımız misafirlerimiz vardı. Bizim çocukların babaannesi, dedesi ve babası. Onları soframızda sevinçle ağırladık. Anne - babalar boşanamaz, karı - kocalar boşanır.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Erdoğan Gülben Ergen Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Nurullah TÜRKCANnurullah.15@hotmail.com:

Yaptığınızı çok doğru buluyorum ve çocuklarınız ile topluma iyi örnek olduğunuzu düşünüyorum.

43
12
yanıtYanıtla
Frankfurttopdemirmehmet@hotmail.de:

Gülben hanim sizi kutluyorum eminimki iki taraflidir.Belliki ruhunuz incilmemis.Allah evlatlarinizi size bagislasin.

23
4
yanıtYanıtla
yorumcugulsah07@hotmail.de:

işte bu bence... insanlar kanlı bıçaklı düşman gibi ayrılıncaya kadar elinden geleni yapıyor.. öldürmeye kadar gidiyor bazen sonuç.. çocuklarım için der her kötülüğü yaparlar ama çocuklarım için birbirimizin yüzüne bakacak halimiz olsun denmez

22
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title