Haberler

Gaziantep'te Blues Rüzgarı

Türkiye'nin ilk ve tek blues festivali 'Efes Pilsen Blues Festival'in dokuzuncu durağı Gaziantep oldu.

Türkiye'nin ilk ve tek blues festivali ' Efes Pilsen Blues Festival'in dokuzuncu durağı Gaziantep oldu.

Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini, Kalender Plaza'da buluşturan festivale, Gaziantepli müzikseverler yoğun ilgisi gösterdi. Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla gerçekleştirilen, Efes Pilsen Blues Festival kapsamında dokuzuncu konserde sahneye ilk olarak, Efes Pilsen Blues Festival 23'ün en büyük sürprizlerinden ve keyifli dinletilerinden biri de olan Cedric Burnside çıktı. 2009 Blues Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Yeni Sanatçı' ödülü, 2010 ve 2011'de 'En İyi Baterist' ödülüne layık görülen, Legendary R.L. Burnside'ın torunu ve dünyanın en iyi davulcularından Cedric Burnside, festivale özel gitar performansı sergiledi. Konserde ayrıca Teksas Blues tarzının en önemli temsilcilerinden olan elektronik blues gitaristi Smokin Joe Kubek & Bnois King de sahne aldı. Konserde son olarak, Grammy ve Emmy başta olmak üzere birçok uluslararası prestijli organizasyonda ödüle layık görülen armonika blues üstadı Billy Branch ve grubu The Sons of Blues sahne aldı. Billy Branch'ın özel konuğu olarak festivale katılan, genç yaşlarda blues ve R&B seslendirmeye başlayan Mississippili blues sanatçısı Zora Young izleyicinin büyük ilgisi ile karşılaştı. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Efes Pilsen Gaziantep Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title