Haberler

Emrah Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu

Güncelleme:

Uzun yıllar sonra sahne alan Emrah, Kıbrıs'ta sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Ünlü sanatçı, kostümüyle ilgili açıklamalarda bulundu ve yeni bir tribute albüm hazırlığı içinde olduğunu duyurdu.

Kıbrıs'da uzun yıllar sonra sahne alan Emrah, sevenlerine birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Ünlü sanatçı, kostümü ile ilgili, "Uzun zaman sonra sahne alınca çok şık olmak istedim. Heyecanlıydım ama sizlerle buluşunca biraz rahatladım" dedi.

"AYARLANMIŞ BİR ŞEY DEĞİL"

Konser öncesi soruları yanıtlayan Emrah, "15 seneyi aşkın bir süredir sahne almıyorum. Aslında çok öyle ayarlanmış bir şey değil bu. Çok yoğundum o yüzden oldu. 'Çok özledim' diyebilirim.

Sevilen şarkılarımı beni sevenlerle söylemekten büyük keyif alıyorum. Sürekli mesajlar geliyordu, görenler soruyordu 'Ne zaman sahneye çıkacaksınız?' diye ama bugün buraya nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Emrah 15 yıl sonra ilk kez sahnede Sürekli mesajlar geliyordu

TRİBUTE ALBÜM GELİYOR

Eski şarkılarından oluşan bir tribute albüm hazırlığında olan Emrah, "Çok değerli sanatçılar var. Onların o albümde olmaları ayrıca bir heyecan ve hepsine çok teşekkür ediyorum.

Çok kısa bir zaman sonra şarkıları söyleyenleri de size açıklarız. Eylül gibi sanırım yayınlanacak" açıklamasını yaptı.

Emrah 15 yıl sonra ilk kez sahnede Sürekli mesajlar geliyordu

"BU BİR GÖNÜL İŞİ"

Emrah, şarkılarını seslendiren isimler arasında yaşanan şarkı seçimi ile ilgili olarak, "Bu bir gönül işi. Şarkıları kim seslendirmek istiyorsa öyle oldu.

Hepsi birbirini ispat etmiş büyük isimler. Çok güzel olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Emrah 15 yıl sonra ilk kez sahnede Sürekli mesajlar geliyordu

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Kıbrıs Emrah Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title