Haberler

Diriliş Ertuğrul İzleyicilerini Sarsan Olay! Gündüz Alp Öldü mü?

Güncelleme:

Dün akşam reytingleri alt üst ederek Türkiye'yi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul 66. bölümünde, Gündüz Alp'e isabet eden ok yürekleri yaktı. Yeni bölümün detayları ise belli oldu.

Dün akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi 66. bölümü, tüm reyting gruplarında birinci gelerek rakiplerine büyük bir fark attı. Tüm Türkiye'nin kilitlendiği yeni bölümün en şok edici olayı, Ertuğrul'un oğlu Gündüz Alp'e isabet eden ok oldu. Hemen ardından yayınlanan 67. bölüm fragmanı ile Gündüz Alp'in ölümü kesinleşmiş gibi gözüküyor.

İşte Diriliş Ertuğrul'da dün akşam yaşananlar ve yeni bölümde izleyicleri bekleyenler:

ERTUĞRUL ARTIK CASUSU BİLİYOR

Kayıların ve Çavdarların ortak kilimhane konusunda anlaşmasının ardından Hanlı Pazarda kilimhane yeri için Simon ile görüşmeye gidildi. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından kılıçların çekilmesiyle süreç başka bir hâl aldı. Ertuğrul, Simon'un gerçek adının Vaftizci Yahya olduğunu ve Haçlılar için çalıştığını öğrenir. Ancak ne Simon ne Ertuğrul, bu bilgiyi bildiklerinden haberdardır.

GÜNDÜZ ALP ÖLDÜ MÜ?

Artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çavdar kadınları beraber geçinmeye başladılar. Her şeyin iyi olduğu düşünülürken Kayı kadınlarını saldırıya uğradı. Bu saldırıda Gündüz yaralandı. Sultan'ın bölgedeki gözü olan Ertuğrul Bey'in dünyası bu sahne ile yıkıldı.

Gündüz'ün ölüp ölmediği kesin olmasa da, yeni yayınlanan 67. bölüm fragmanında ölmüş olma ihtimali yükseldi. Kendisi için "canına kıyıldı" ifadesi kullanılıyor.

İKİ HAİN BİRBİRİNİ BULDU!

Bütün bunlar yaşanırken Candar Bey'in Ural'ın işlerini Aliyar'a vermesi, Ural ile Aliyar arasında gerilim yarattı. 67. bölümün fragmanında Ural'ın Saadettin'in yanına giderek elini öptüğü ve onunla gizli kapaklı işler çevirdiği anlaşılıyor.

DOĞAN YARALANIYOR! OBAYA MI DÖNECEK?

67. bölüm fragmanında görülen şok edici detaylardan birisi Doğan'ın yaralanması oldu. Ağır şekilde yaralanan Doğan'a ilk yardım müdahalesi yapılıyor. Daha sonra oba halkı bir sahneyi görerek şok oluyor. Yaralı haldeki Doğan'ın sedye ile obaya döndüğü düşünülüyor.

Diriliş Ertuğrul 67. bölümü çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Türkiye Hanlı TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title