Haberler

Demet Akalın'ın Dünya Kupası Tahmini Doğru Çıktı: Büyük Gol

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fransa kupayı alır finali de Hırvatistan ile oynar dedim, Okan garip garip baktı, alırlarsa kupayı büyük gooool" ifadelerini kullandı.

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, sosyal medya hesabı Twitter'da yaptığı paylaşımla, Dünya Kupası'ndaki favorisini açıkladı.

"OKAN GARİP GARİP BAKTI"

Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "1 saat önce Fransa kupayı alır finali de Hırvatistan ile oynar dedim, Okan garip garip baktı, alırlarsa kupayı büyük gooool" ifadelerini kullandı.

"NE DEDİM OĞLUM BEN SİZE"

Hırvatistan'ın İngiltere'yi 2-1 mağlup etmesinin ardından Demet Akalın, bu kez, "Aaaaa yemin ederim artık loto oynayacağım ne dedim oğlum ben size" paylaşımını yaptı.

"CÜNEYT ÇAKIR İÇİN NE KADAR GURURLU ANLAR"

Demet Akalın, dev maçı yöneten Türk hakem Cüneyt Çakır'ı da tebrik etmeyi unutmadı, Akalın, "Cüneyt Çakır için ne kadar gururlu anlar yaaa bizim için de tabii" paylaşımında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Hırvatistan Fransa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (16)

Buket:

Eğitimsiz, bilgisiz, görgüsüz kadın. Para insanı ne hale getiriyor. Şu konuşma şekline, şu hitap şekline, şu türkçeyi nasıl kullandığına bak. Görgüsüz, görgüsüz, görgüsüz. . .

11
2
yanıtYanıtla
murat:

bize ne yaaa senin abuk subuk muhabbetinden. . bıktık bu kadının sacma haberlerinden

5
3
yanıtYanıtla
mehmet:

Sporumuz bile ithal, seviyesiz. 4 milyonluk Hırvatistan, finale kalarak daha dünya kupasına bile gidemeyen 80 milyonluk ülkeye spor dersi veriyor.

3
4
yanıtYanıtla
Oğlum ne demek:

Ne münasebet arkadaş , binlerce takipçine oğlum diye hitap etmek ne terbiyesiz bir hitap şeklidir. Ülkemizdeki eğitimsizlikten şikayet eden kimi sanatçı şahsiyetlerin medeniyetsiz ve eğitimden anlamayan bireyler olması ne acı. Hayır üzüldüğüm şey , eğitimin ne olduğunu bilmedikleri için versen de anlamazlar.

6
1
yanıtYanıtla
almanyalı mühendis:

Siyasetçilere, şarkıcılara ve diğerlerine bakın neredeyse hepsi aynı karakterdeler. Halkın karakteri neyse kendi gibi olanları seçmişler hep.

4
1
yanıtYanıtla
Celik:

Bunuda haber diye yapanin taaa aikim.

4
1
yanıtYanıtla
MB:

BENDE

yanıt2
yanıt1
Objektif:

Bu kadının da ABV , bu kadını twitter ve instagramda takip eden tüm kadınların da ABV

3
1
yanıtYanıtla
Büşra:

Kupayı kardeş hırvatistanın alması için dua ediyorum.

2
2
yanıtYanıtla
large giresun:

her haltta da ortaya atla, görgüsüz seviyesiz, sonradan görme soytarı

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title