Haberler

Demet Akalın, Gülşen'in Bebeğine Beşi Bir Yerde Aldı

Güncelleme:

Dün anne olan Gülşen'i ziyaret eden ilk isim Demet Akalın oldu. Akalın Gülşen'e bebek hediyesi beşi bir yerde alarak farkını yine ortaya koydu.

Geçtiğimiz aylarda Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturan Gülşen dün bir erkek bebek dünyaya getirdi. Gülşen'i hastanede yakın dostu Demet Akalın yalnız bırakmadı.

"HER ŞEY ÇOK YOLUNDA GİTTİ"

Eşinin doğumundan hemen sonra konuşan Ozan Çolakoğlu, "Anne de bebek de ikisi de çok sağlıklı. Doğum sezeryan oldu. Her şey çok yolunda gitti" diye konuştu.

"ANNESİ BENAN, BEN AZUR İSMİNİ KOYDUM"

Oğullarına Azur Benan ismini verdiklerini söyleyen ünlü müzisyen, "Annesi Benan, ben Azur ismini koydum. Azur mavi demek, Benan da Arapça parmakla gösterilen örnek kişi anlamına geliyor. İnşallah öyle olur" diye konuştu.

DEMET AKALIN GÜLŞEN'E NE HEDİYE ALDI?

Ozan Çolakoğlu haberi alır almaz hastaneye koşan yakın dostları Demet Akalın'ın Gülşen'e doğum hediyesi olarak beşi bir yerde aldığını söyledi.

Öte yandan Gülşen'i hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Demet Akalın da, "Çok güzel bir bebek. Gülşen'e benziyor" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Demet Akalın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title