Haberler

Bülent Ersoy'un Hastalığı Hakkındaki En İlginç Yorum

Güncelleme:

Tedavi olduktan sonra taburcu olan Diva'ya böbrek taşı teşhisi konuldu. Ersoy'un sağlığı konusundaki en ilginç yorumu ise yapımcısı "Pırlanta taş yutmuş" diyerek yaptı.

Tedavi olduktan sonra taburcu olan Bülent Ersoy'la ilgili önce "Karaciğerinde leke var" denildi, ardından "Böbrek taşı" teşhisi konuldu. Diva'nın sağlığı konusundaki spekülasyonlarla ilgili en ilginç açıklamayı yapımcısı Fevzi Siverek yaptı: "Bülent Hanım pırlanta taş yutmuş.

PIRLANTA DÜŞÜRECEK Mİ?

Hastanede te­da­vi gö­ren Bü­lent Er­so­y'­un sağ­lık du­ru­muy­la il­gi­li ya­pım­cı­sı Fev­zi Si­ve­rek il­ginç açık­la­ma­lar yap­tı. Si­ve­rek, "Bü­lent Ha­nı­m'­ın yut­tu­ğu taş, pır­lan­ta ta­şı çık­tı. An­cak sağ­lık du­ru­mu çok iyi­" de­di. Er­so­y'­un dok­to­ru Uzm. Dr. İs­ma­il Se­rin ise "Bü­lent Er­soy, yıl­lar ön­ce uğ­ra­dı­ğı sal­dı­rı ola­yın­dan son­ra tek böb­re­ği­ni kay­bet­miş­ti. Bu du­rum­dan do­la­yı ted­bir­li dav­ra­nı­lı­yor. Fa­kat sağ­lık du­ru­mu iyi. Bu­gün­kü kon­se­ri­ne de çı­ka­ca­k" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bülent Ersoy Siverek Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

BUZ MAVİSİ:

VAH GARİBİM EKMEK BULAMAMIŞ DA PIRLANTALARINIMI YEMİŞ

5
0
yanıtYanıtla
bülentciyiz:

gecmis olsun ablamiza Allah sifalar versin

2
0
yanıtYanıtla
adım adım:

bünyesi o kadar kıymetli ki böbrekleri bile pırlanta üretiyor

1
0
yanıtYanıtla
Sendesmus:

Saçma bir olay, hayır o yuttuğu pırlantayı nasıl böbreğe gönderdi acaba? Yok böyle işleyen bir sindirim sistemi çünkü. o böbrekte oluşan taşta, taş yutulduğu için oluşmaz zamanla kimyasal başka değişkenler sonucu oluşur. Şimdi bülent apla böbreğinde pırlanta mı oluşturuyor. Napıyor anlamadım ki ben.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title