Haberler

Arayışları Sona Erdi

Bu Sezon ABD'de Top Koşturan Ünlü Futbol Yıldızı Davıd Beckham ile Eşi Vıctorıa, Beverly Hılls'te Milyonlarca Dolarlık Bir "Saray Yavrusu" Satın Almaya Hazırlanıyor.

BU SEZON ABD'DE TOP KOŞTURAN ÜNLÜ FUTBOL YILDIZI DAVID BECKHAM İLE EŞİ VICTORIA, BEVERLY HILLS'TE MİLYONLARCA DOLARLIK BİR "SARAY YAVRUSU" SATIN ALMAYA HAZIRLANIYOR.

People dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, aylardır Los Angeles'ta "mükemmel bir ev alma" isteğindeki çift nihayet arayışını sona erdirdi.

Çiftin karar kıldığı milyonlarca dolarlık evin "çok modern, havadar, aydınlık ve ferah" olduğu belirtildi. İçinde çiftin ihtiyacına uygun her türlü konforun bulunduğu belirtilen evin satışının sona erdirilmek üzere olduğu da gelen haberler arasında yer aldı.

Victoria Beckham'ın ev için kontratı hafta sonunda imzalayacağı, daha sonra da iç dekorasyonu için mimarlarla görüşerek evde değişiklikler yapacağı ifade edildi.

Çiftin yakın bir arkadaşı da Beckhamlar'ın nihayet Beverly Hills'te aradıkları mükemmel evi bulduklarını, evin 5 kişilik bir aile için uygun, hatta İngiltere'den gelecek ziyaretçileri de ağırlayacak kadar büyük olduğunu belirtti.

David Beckham'ın L.A Galaxy takımına transferinin ardından geçen sürede California'ya pek çok ziyaret yaptığı, ancak uygun evi yeni bulabildikleri de kaydedildi.

Ailenin Temmuz ayının ortalarında yeni evlerine taşınması bekleniyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title