Haberler

Ağaoğlu'na Onur Ödülü Verilmesi Tuhaf

oyuncu Nedim Saban; bu yılki Afife Tiyatro Ödülleri'nde yazar Adalet Ağaoğlu'na 'Onur Ödülü' verilmesini, "Çok tuhaf" diyerek eleştirdi.

Ünlü oyuncu Nedim Saban; 29 Nisan'da düzenlenecek Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'nde usta yazar Adalet Ağaoğlu'na 'Onur Ödülü' verilecek olmasına tepki gösterdi. Saban, önceki gün Twitter'da "20 yıldır tiyatro için hiçbir üretimi olmayan Adalet Ağaoğlu'na 'Onur Ödülü' verilmesi tuhaf" diye yazdı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Saban, şunları söyledi: "Adalet Ağaoğlu'nun tiyatroya katkıları ve eserleri tartışılmaz. Fakat tiyatro için son oyununu 20 yıl önce yazdı. Onur ödülleri; Yıldız Kenter gibi halen üreten insanlara verilmeli." Saban, Suna Keskin'in 'Aşka 103 Adım' oyunuyla 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında aday gösterilmesini de hata olarak değerlendirdi: "Keskin'in 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü veya 'Onur Ödülü' alması gerekirdi."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Yapı Kredi Bankası Adalet Ağaoğlu Nedim Saban Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title