Haberler

1 Aydır Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in Sağlık Durumu Nasıl?

Güncelleme:

Yoğun bakımda olan babası Mehmet Ali Erbil'in başından bir an olsun bile ayrılmayan Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından "Babam gün geçtikçe iyi olacak" diye yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Mehmet Ali Erbil bir ay önce evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti. Acil ameliyat olan Erbil yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Erbil, 16 yıl sonra nükseden travma sonucu kaçış sendorumu tedaviye cevap vermesi daha zorlaştırmıştı. Erbil'in kızı Yasmin, Instagram hesabından babasını çok özlediğini anlattığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

"YOĞUN BAKIMDAN ÇIKIP SIKICA SARILMAK EN BÜYÜK İSTEĞİM"

Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Instagram hesabından yaptığı paylaşımla babasına olan özlemini dile getirdi ve yaşadığı zorlu süreçte yanlarında olanlara teşekkür etti. İşte Yasmin Erbil'in Instagram hesabından yaptığı o paylaşım: "Dua eden mesaj atan herkes çok sağ olsun! İnşallah gün geçtikçe babam iyi olacak. En kısa zamanda yoğun bakımdan çıkıp babamın neşesine kavuşmak ve sıkıca sarılmak en büyük isteğim.

1 Aydır Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin'den Duygusal Paylaşım

"KÖTÜ İNSANLAR BÖYLE ZAMANLARDA ORTAYA ÇIKIYOR"

Kötü insanlar da böyle zamanlarda ortaya çıkıyor sanırım… Ama ben hep iyiliğe odaklanan bir insan oldum. Onları Allah'a havale ediyorum. İyiyi çoğaltmak gerektiğini düşünüyorum. Bana iyi dileklerini yazan herkesten Allah razı olsun. Size ne kadar teşekkür etsem az.

"DESTEK VE SEVGİ İÇİN NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ"

Babamın kötüleştiği ve en çaresiz kaldığım anda sizin mesajlarınız o kadar iyi geldi ki gecenin 2'sinde 4'ünde bile benimle beraber dua ettiniz. Bu karşılık beklemeden verdiğiniz destek ve sevgi için size ne kadar teşekkür etsem az."

1 Aydır Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin'den Duygusal Paylaşım

"DUANIN GÜCÜNÜ SİZİNLE GÖRÜYORUM"

Ve benimle hala dua etmeye devam ettiğiniz için daha da iyi olması için uzaktan da olsa bana güç verdiniz. Duanın gücünü sizinle bir kez daha görüyorum.

1 Aydır Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin'den Duygusal Paylaşım

SOLUNUM CİHAZINDAN AYRILDI

Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, geçen gün şovmenin solunum cihazından ayrıldığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil Instagram Erbil Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

DERİN GÖLGE:

nereye mali eğer gidiyorsan yolun açık olsun

4
7
yanıtYanıtla
Ceren:

Acaba iyilesse kime faydasi olacak bunun, hangi kadinin kizin canini yakacak kim bilir yine. . .

6
1
yanıtYanıtla
Rezillllik:

Bye bye malibuuuu

4
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

toplumu yoldan çıkaranların aleyhinde konuşmak günah degil,,bilakis onların yaptıgı kötülükleri ve verdikleri zararları insanlara anlatmak sevaptır.

6
0
yanıtYanıtla
dj:

Ateş seni çağırıyor

yanıt3
yanıt0
Bingül:

Kız çocukları için baba bir çınar dır o çınar yıkıldım bütün aile yıkılır açil şifalar dilerken nerede hasta varsa acil şifalar diliyorum

5
1
yanıtYanıtla
Dindar nesil:

Dindar nesil dedikleri eline baltayı alıp Atatürk büstüne mi saldırmak? Nerenize fazla geldi arkadaş Beğenmiyorsanız İpsala sınır kapısı yakın Gidin Yunanistan a Keşke Yunan kazansaydı diyen sarhoşu da alın Diyanet işleri başkanı denen zatı da alın Dinsiz kalmayın oralarda Suriyelilerle gelsin Afganlar Özbekler Iraklılar İranlılar

yanıt2
yanıt0
Yani:

Bir bu bir de İbrahim için yıllardır cenaze namazına hazırlananlar eve geri dönüyor.

1
0
yanıtYanıtla
bırakbuişleri:

parmakdan sonra devam ederiz

1
0
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

çok geçmişler olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title