Haberler

Madrid: Futbolcularından, Luıs Aragones'e Destek Geldi

İspanya Milli Takımı'nın Golcüsü Fernando Torres, Düzenlediği Bir Basın Toplantısıyla, Teknik Direktörleri Luis Aragones'e Sahip Çıkılması Gerektiğini Söyledi.

İspanya Milli Takımı'nın golcüsü Fernando Torres, düzenlediği bir basın toplantısıyla, teknik direktörleri Luis Aragones'e sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde sıkıntılı günler yaşayan ve çarşamba günü Arjantin'le bir hazırlık maçı yapacak olan İspanya'da, eleştirilerin hedefi haline gelen Luis Aragones'e destek futbolcularından geldi. Ülkenin güney doğusundaki Pacheco bölgesinde Arjantin maçının hazırlıklarını sürdüren İspanya'da, maçtan önce bir basın toplantısı düzenleyen Atletico Madridli golcü Fernando Torres, "Takımda, hem teknik direktör hem de futbolcu olarak herkes sorumludur. Eğer takımda bir şeyler yanlış gidiyorsa burada herkes eşit derecede sorumludur. Aragones'in bu zorlukları da aşacağını düşünüyorum ve ona yapılan tüm eleştirilere rağmen Aragones'in kalacağına savaşacağına inanıyorum. Aragones bizim güçlü olmamızı istiyor" dedi. Bu arada, İspanya'nın başarılı defans oyuncusu Sergio Ramos ve bir başka golcü oyuncu Luis Garcia'da İspanyol basınına yaptıkları açıklamalarda teknik direktörleri Luis Aragones'e destek verdiler.

2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde F Grubu'nda, Danimarka, İsveç ve Kuzey İrlanda gibi güçlü rakiplerle aynı grupta bulunan İspanya, ilk üç maçında iki yenilgi alarak grubun 5. sırasında kendine yer buldu. Son olarak Cumartesi günü İsveç'e deplasmanda 2-0 yenilen İspanya, Çarşamba günü Arjantin'le bir hazırlık maçı yapacak.

2004 yılında İspanya Milli Takımı'nın başına geçen Luis Aragones, özellikle Fransız yıldız Thierry Henry'ye yönelik sarf ettiği ırkçı sözler ve takımının 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde elde ettiği başarısız sonuçlar nedeniyle sürekli eleştiriliyor. Aragones, son olarak İspanya'nın en önemli kozlarından tecrübeli golcü Raul'ü kadroya almamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title