Haberler

Maçın Ardından - Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın açıklaması Maçın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı: -"Rakibe pozisyon vermeden 1-0 kazanmak son derece önemli" Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas: -"Ligde kalan 11 maç bizim için hayati önem taşımaya başladı" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 yendikleri maçı, rakiplerine pozisyon vermeden kazandıklarını söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın açıklaması Maçın ardından

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı:

-"Rakibe pozisyon vermeden 1-0 kazanmak son derece önemli"

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas:

-"Ligde kalan 11 maç bizim için hayati önem taşımaya başladı"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 1-0 yendikleri maçı, rakiplerine pozisyon vermeden kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, Kayserispor'un ligde en iyi savunma yapan takımlarından biri olduğunu dile getirerek, "Bizim de berabere kaldığımız son dört maçımızda oyun kalitemiz yüksekti ama istediğimiz skoru alamamıştık. Maçın ilk yarısında yakaladığımız üç tane net pozisyon vardı. İkinci yarıda da önemli pozisyonlara girdik. Rakibe pozisyon vermedik. Son iki haftadır gol yemiyoruz. Rakibe pozisyon vermeden 1-0 kazanmak son derece önemli" diye konuştu.

Avcı, giderek oyun kalitelerini geliştirdiklerini anlatarak, "Geçen sene ligi dördüncü bitirmiştik. Gelişen bir kulübüz. Avrupa kupalarında geçen sene bir adım attık, bu sene de tekrar bunu yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kafkas: "Maç kazanmaya başlamamız gerekiyor"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçın ilk devresini başa baş götürdüklerini belirterek, "Savunmada kısaydık, ikinci devre Bekir ile Ömer eşleşmesi maalesef gol yememize neden oldu. Daha sonra beraberliği yakalamak için çaba sarf ettik ama başarılı olamadık" şeklinde konuştu.

Kafkas, ligde kritik bir döneme girdiklerini vurgulayarak, "Ligde kalan 11 maç bizim için hayati önem taşımaya başladı. Gençlerbirliği maçı bizim için çok kritik bir maç olacak. Bundan sonra maç kazanmaya başlamamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Tolunay Kafkas Abdullah Avcı Kayserispor Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title