Haberler

Maçın Ardından

Beşiktaş'ın Manisaspor ile yaptığı maçta 2 gol atan Portekizli yıldız Quaresma, kimseye kanıtlayacak bir şeyinin olmadığını söyledi.

Beşiktaş'ın Manisaspor ile yaptığı maçta 2 gol atan Portekizli yıldız Quaresma, kimseye kanıtlayacak bir şeyinin olmadığını söyledi.

Kadro dışı kaldığı için takımının Orduspor ve Atletico Madrid maçlarında oynamayan, Manisaspor mücadelesiyle formasına kavuşan Quaresma, attığı gollerle ilgili soruları, "Kimseye kanıtlayacak bir durumum yok. Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Neler yapabileceğimi biliyorum. Attığım ikinci golde orta yapacak gibi duruyordum. Kalecinin boşluk açtığını gördüm ve şutu çektim. Bunu birilerine bir şeyler kanıtlamak veya yaşananlara karşı bir şeyler ortaya koymak için yapmadım" diye yanıtladı.

-"Önüme bakıyorum"-

Portekizli yıldız, "Sorumluluk alman gereken maçlarda fazla sahne almadım. Play-off'larda bunun tersini yapabilecek misin-" sorusuna, "Bugüne kadar oynadığımız maçlarda iyi görüntüler sergilememiş olabiliriz. Bunun böyle olması takımı veya beni endişelendirmiyor. Önüme bakıyorum. Geri döndüğümü düşünüyorum. Play-off'larda elimden gelenin fazlasını göstereceğim" cevabını verdi.

Quaresma, Manisaspor karşısında çok iyi oynadıklarını dile getirerek,

"Başından itibaren baskılı ve iyi oyun sergiledik. Golün gelişi geç oldu. Daha erken olabilirdi. Çok pozisyon bulmuştuk. Bizi mutlu eden durum iyi oynayarak kazanmamız oldu. Bundan sonra da bu şekilde galibiyetler almayı hedefliyoruz. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Ricardo Quaresma, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada ise, "Bugün güzel oynayıp, güzel goller attık" derken, Fernandes'in attığı golün kendi golünden çok daha güzel olduğuna dikkati çekerek, "Fernandes'in golü kesinlikle çok daha güzeldi. Bunda hiçbir kuşku yok. Onun golü harikaydı. Kendisini uzun zamandır tanıyorum ve o inanılmaz bir futbolcu. Yaptığı şeyler beni şaşırtmıyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın bir diğer Portekizli yıldızı Manuel Fernandes ise 4-1 kazandıkları karşılaşmada takım görüntüsünü de iyi verdiklerini söyledi.

Kendileri açısından iyi maç olduğunu vurgulayan Fernandes, "Takım görüntüsünü daha önceki maçlarda vermediğimiz için arka arkaya yenilgiler gelmişti" dedi.

Siyah-beyazlı futbolcu, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruya ise, "Şu anda söylentiler doğru değil. Ben bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Nereye gideceğim konusunda kafamdaki tek şey, yarın Ümraniye'ye gidip çalışmak. Oraya, Beşiktaş'ın ligi iyi bir yerde bitirmesi ve kupayı alması için elimden geleni yapmak için gideceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Manuel Fernandes Manisaspor Beşiktaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title