Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Trabzonspor'u 3-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Herkes elinden geleni ortaya koydu ve sonunda çok güzel goller bularak 3-0 galip geldik.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Trabzonspor'u 3-0 mağlup eden Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, "Herkes elinden geleni ortaya koydu ve sonunda çok güzel goller bularak 3-0 galip geldik." dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir oyunla maçı kazandıklarını söyledi.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik eden Kalpar, şunları kaydetti:

"Onları kutluyorum. Kazanmak için inanmak gerekiyordu. İnancımız vardı. Sabırlı olmamız gerekiyordu ve bu sabrı gösterdik. Futbolun doğrularını yapan takım hüviyetinde olmak istedik. Onu da zaman zaman gerçekleştirdik. Zaman zaman eksikliklerimiz, hatalarımız oldu. Futbolda bu hataların olmaması da mümkün değil. Bu hataları kapatmak için de büyük mücadele örneği ortaya koyduk. Herkes elinden geleni ortaya koydu ve sonunda çok güzel goller bularak 3-0 galip geldik."

"Kazanamayacağımız bir maç değildi"

Hüseyin Kalpar, sahalarında ilk kez bir Süper Lig maçı yaptıklarını hatırlattı.

Trabzonspor maçının kolay geçmeyeceğini bildiğini dile getiren Kalpar, "Kolay değildi ama kazanamayacağımız bir maç da değildi. Kaybedebilirdik de ama ne olursa olsun kaybetmeme adına büyük bir mücadele örneği ortaya koyduk. Oyuncularımızla bunu paylaştık. Gol yemeden gol atmayı birinci derecede hedef seçtik." ifadelerini kullandı.

"Galibiyet hakkımızdı"

İki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayan Hüseyin Kalpar, centilmence bir maç olduğunu ifade etti.

Tranzonspor'un da iyi oynadığının altını çizen Kalpar, "Galibiyet bizim hakkımızdı ve 3-0 gibi net bir skorla aldık. Biz mütevazı bir takımız. Mütevazı takım olmaya da devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Hüseyin Kalpar, bundan sonraki maçların da kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Bu maçı kazandık diye önümüzdeki maçı es geçecek değiliz. Taraftarı da verdiği destekten dolayı kutluyorum." şeklinde görüşlerini belirtti.

Trabzon cephesi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise takım olma yolunda geçirdikleri bu dönemde aldıkları kötü sonuçlara en kısa sürede son vereceklerine inandığını aktardı.

Başarılı sonuçlar için daha fazla çalışmaları gerektiğini de vurgulayan Yanal, "Emin olun ki ben, başta başkanımız, yönetim kurulumuz ve oyuncularımıza güveniyorum. Bunun en kısa sürede olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Maçta iki farklı devre oynadıklarını anlatan Yanal, şu ifadeleri kullandı:

"İkinci devredeki ve oyunun başındaki takımın dağınıklığı bize yakışmadı. Bunu çok çabuk toparlayıp, oyuna dönmemiz gerekiyordu ve bunu da başardık. Takım olma yolundaki bu acılı süreci geride bırakabileceğimize inandığım oyunculardan kurulu bir takım var. Bu takımı onlar ayağa kaldıracak, beraber ayağa kaldıracağız ve Trabzonspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: AA / Spor

Hüseyin Kalpar Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title