Haberler

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'a 2-1 mağlup olan Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, aldıkları yenilginin kendilerini üzdüğünü söyledi.

PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'a 2-1 mağlup olan Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, aldıkları yenilginin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ikinci yarıda oyunda dengeyi sağlamalarına karşın istedikleri sonucu elde edemediklerini vurguladı.

İlk yarıyı 1-0 yenik tamamladıklarını hatırlatan Hüseyin Kalpar, şunları söyledi:

"Skorun altından kalkmak için ikinci yarıya çok iyi ve arzulu başladık ve golü de bulduk. Ancak daha sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. En sonunda,  'yenemiyorsan yenilme' diye bir değişiklik yaptık ama yine de gole engel olamadık. Bizim için üzücü bir olay. Bu tür eksiklikleri önümüzdeki günlerde gidermemiz lazım"

Ligde üst sıradaki ile orta sıradaki takımlar arasında puan farkının çok olmadığını dile getiren Kalpar, hala çok şey kaybetmediklerini ifade etti.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise, ligin bireysel olarak en iyi takımlarından bir tanesiyle karşılaştıklarını söyledi. Alanyaspor takımının ne kadar bireysel oyunculardan bir ekip olsa da birtakım zaafları ve sıkıntıları olduklarını iyi bildiklerini vurgulayan İpekoğlu, "Ne kadar kaleden uzakta olsa savunmada o kadar boşluk verebilen bir takımla oynayacağımızı düşünüyorduk. Nitekim öyle oldu. Biz bu eksikliklere yönelik çalışmalarımızı yaptık. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Önemli bir 3 puan aldıklarını ancak bunun devamını da getirmeleri gerektiğini kaydeden İpekoğlu, "İki gol attık, net 4-5 pozisyon kaçırdık. Daha da farklı olabilirdi ama sonuç itibarıyla Alanya deplasmanında alınan 3 puanın önemli olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Kalpar Adanaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title