Haberler

Lübnan'a Asker Gönderilmesi... - Ak Parti Grup Başkanvekili Çelik: - ''mehmetçiğimizi Daha Önce Nasıl Bosna'ya, Kosova'ya Göndermişsek, Lübnan'a Da Aynı Amaçla Göndereceğiz''

AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, ''Mehmetçiğimizi daha önce nasıl Bosna'ya, Kosova'ya göndermişsek, Lübnan'a da aynı amaçla göndereceğiz'' dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Çelik, ''Mehmetçiğimizi daha önce nasıl Bosna'ya, Kosova'ya göndermişsek, Lübnan'a da aynı amaçla göndereceğiz'' dedi.

Bursa'nın İnegöl Belediyesi tarafından mobilya sanayi bölgesine yaptırılan botanik parkın açılışına katılan Çelik, burada yaptığı konuşmada, ''Bugün burada sizler ve yavrularınız eğlenerek böyle güzel bir parkın açılışını kutlayacaksınız. Bir yandan bizler mutluluk yaşıyoruz, ancak diğer yandan Ortadoğu'da çocuklarımız katlediliyor, bombalar yağıyor'' görüşünü dile getirdi.

Dünyada birilerinin sürekli olarak özgürlük ve insan haklarından bahsettiğini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

''Hani nerede Filistin'de, Lübnan'da özgürlük ve insan hakları. Bütün dünyanın bedduasını alanlar, madden ve manen bunun cezasını göreceklerdir. Bakın çıkan savaş nedeniyle insanların evini bulamadığı ve çocukların sokağa atıldığı bir dünyada yaşıyoruz. Bunlara bir son verilmesi gerekiyor. Böyle bir atmosferde, 'Türkiye, Lübnan'a asker gönderecek, askerimizin canı tehlikeye atılacak' deniliyor. Bizler orada askerimizin can güvenliği sağlanmadan, barış ortamı sağlanmadan gönderecek değiliz. Biz oraya barış amaçlı, insani amaçlı asker göndereceğiz. Mehmetçiğimizi daha önce nasıl Bosna'ya, Kosova'ya göndermişsek, Lübnan'a da aynı amaçla göndereceğiz.''

Konuşmasında İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın yaptığı çalışmaları da öven Çelik, ''Türkiye'nin dört bir yanında çalışmalar yapılıyor. Her yer adeta şantiye halinde. İnegöl de şanslı ilçelerimizden biri, daha önceki dönemlerde yapılan hizmetlerin üzerine hizmetler alıyor. Güzel şeyler yapılıyor. Sizlerden başkanınıza sahip çıkmanızı ve desteğinizi sürdürmenizi istiyorum'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title