Haberler

Londra'ya Çıkarma Yapan Vanessa G,İstanbul’u Sallamaya Hazırlanıyor!

Giyilebilir Sanat "Vanessa G", Moda Dünyasında Taşları Yerinden Oynatmaya Aday!

İstanbul'da yer yerinden oynayacak! Giyilebilir sanat "Vanessa G", Londra'nın ardından İstanbul, Paris ve Berlin'de lanse edilecek. "Vanessa G"nin Kıta Avrupasına yapacağı çıkarmanın ilk ayağı olan İstanbul'u görkemli bir 'Trunk Show' bekliyor.

Moda ve sanatı kendine özgü bir tarzda birleştirerek moda dünyasına farklı bir soluk getiren "Vanessa G" koleksiyonu, Londra'dan sonra 7 Nisan Perşembe günü saat 19:30'da Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus'da gerçekleşecek olan İstanbul 'Trunk Show'u ile şimdi de İstanbul cemiyet hayatının, moda, iş ve sanat dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul'daki 'Trunk Show'da birer sanat eserini andıran "Vanessa G" Label kıyafetleri, 'static show' ile cansız mankenlerin üzerinde sergilenecek. 'Trunk Show' sırasında İngiltere'den özel olarak gelen Grammy adayı ünlü İngiliz şarkıcı "Ali Campbell" ve ünlü DJ Salih Saka sahne alacak. Bu özel gecenin çok özel davetlileri için eğlence, müzikler eşliğinde doruğa çıkacak.

Güney Afrika orijinli The HolGoun Group, giyilebilir sanat olarak adlandırdıkları "Vanessa G" markası ile moda dünyasında fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. "Vanessa G"nin 23 Mart'ta gerçekleştirilen Londra 'Trunk Show'u ile dünyaca tanınmış isimleri ağırladı. Jade Jagger, Naomie Haris, Sophie Ellis Bextor, Poppy Delevigne, Jasmine Guinness gibi isimler 'Trunk Show'u yıldızlar geçidine dönüştürdü. Basında da büyük yankı uyandıran bu özel gecenin görüntüleri uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi!

Vanessa Gounden hakkında

Vanessa Gounden Afrika, Avrupa ve Asya alt kıtalarında iş yapan önemli bir girişimcidir. Kendisi tartışmasız şekilde Afrika kıtasında madencilik sektöründeki en başarılı işkadınlarından biridir ve diğer faaliyet alanları arasında Sağlık Hizmetleri, Mali Hizmetler, Lifestyle ve Eğlence bulunmaktadır.

Vanessa'nın hikayesi gerçekten iyi yaşanmış bir hayat hikayesidir. Büyükanne ve büyükbabası Güney Afrika'daki şeker kamışı ekim alanlarında işçi olarak çalışmak üzere 1800'lü yılların sonunda Hindistan'dan ayrılmıştır. Vanessa'nın çocukluk hatıraları arasında ailesine küçük arazilerinde yardım etmek ve şehirdeki çiçekçilerde satmak üzere gül budamak ve hazırlamak yer almaktadır.

1960'lı yıllar Güney Afrika'da ırk ayrımı politikasının ırklara göre zorla ayrımcılık yapılmasını gerektirdiği çok önemli bir toplumsal değişim dönemiydi. Genç Vanessa ve ailesi minimum imkanlara sahip bir koğuşkente zorla götürüldü. Aynı zamanda önceki geçim yollarını da kaybettiler. Yaşadıkları bu deneyim Vannessa'da kalıcı bir iz bıraktı ve politik bilincini oluşturdu. Vanessa Güney Afrika'nın ilk demokratik seçiminden önceki yıllarda Güney Afrika'daki işçi sendikaları hareketinde aktif bir rol oynadı ve 1994 yılında yapılan Güney Afrika'nın ilk demokratik seçiminde Nelson Mandela idaresinde görev aldı.

Dünyanın şimdiye kadar gördüğü en büyük dönüşüm projelerinden birine aktif katılımı ile edindiği deneyim, Vanessa'yı yatak odasındaki çalışma masası gibi mütevazi bir başlangıçla iş dünyasına girmesi için donanımlı hale getirdi. Ticari çalışma alanları oldukça değişmekle birlikte Vanessa köklerine her zaman bağlı kaldı. Kurduğu gelişim vakfı, pek çoğu yüksek öğrenimde Sanat alanında okumayı hedefleyen en az 60 öğrenciye kredi vermektedir. Eşit haklara sahip olması gereken ancak daha az imkana sahip insanlara şans tanıma isteği kendi hayatına da yansımıştır.

Vanessa'nın sık sık yaptığı yolculuklar toplumsal sanattan yeni yeteneklere kadar çok çeşitli sanat formları ile içli dışlı olmasını sağladı. Bu deneyimlerinin yanı sıra giyim tarzının iç güzelliği ve güveni yansıtması gerektiğine olan güçlü inancı modaya atım atmasına yol açmıştır. "Vanessa G" isimli markası, sanatı seven ve kıyafetlerinin duyarlılığını yansıtmasını isteyen modern kadını hedeflemektedir. "Vanessa G" markası ile Vanessa sürekli hareket halindeki kadınların duygularını yansıtmakta ve aynı zamanda keşfedilmemiş sanatçıların anlatılmamış öykülerini sunmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title