Haberler

Lıverpool: Sıssoko, Omzundan Ameliyat Oldu

İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Liverpool Forması Giyen Mohamed Sissoko'nun, Omzundan Başarılı Bir Ameliyat Geçirdiği Bildirildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Mohamed Sissoko'nun, omzundan başarılı bir ameliyat geçirdiği bildirildi.

Liverpool'un 21 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Mohamed Sissoko, geçtiğimiz hafta Birmingham'la oynadıkları Lig Kupası maçında kolunun çıkmasının ardından ameliyat oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, Sissoko'nun çıkık omzundaki ameliyatın başarılı geçtiği ancak Malili futbolcunun en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı da ifade edildi. Konuyla ilgili açıklamayı yapan Liverpool'un İspanyol Teknik Direktörü Rafael Benitez, "Sissoko ameliyat oldu. Doktorları operasyonun başarılı geçtiğini söylediler. Ancak biz şimdi beklemek zorundayız. uzun bir süre Mohamed'den yoksun olacağımızı biliyoruz ancak bunun ne kadar süreceği bir kaç gün içinde kesin netlik kazanır" dedi.

Valencia'dan transfer edilen Mohemed Sissoko'nun takım için ne kadar etkili bir oyuncu olduğu, Liverpool'un geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Arsenal'e 3-0 yenildiği maçta da ortaya çıkmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title