Haberler

Linderoth: 'Galatasaray'da Çok Mutluyum'

Güncelleme:

Galatasaray'ın İsveçli Futbolcusu Tobias Linderoth, Sarı -Kırmızılı Takımda Çok Mutlu Olduğunu Söyledi.

Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth, sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğunu söyledi.

Linderoth, transferi ile ilgili bir soruyu yanıtlarken, bu konuda şu ana kadar bir gelişme olmadığına dikkati çekerek, ''Şu anda Galatasaray'ın futbolcusuyum. Kontratım bitene kadar Galatasaray'ın futbolcusu olmaya devam edeceğim. Bu konu tamamen yönetim ve menajerim arasında. Somut bir gelişme olursa haberim olacak ama şu ana kadar somut bir gelişme yok'' dedi.

Transfer konusunun iki tarafın oturup konuşacağı bir konu olduğunu anlatan Linderoth, ''Galatasaray futbolcusu olmaktan bu formayı giymekten gayet mutluyum. Transfer konusu sadece benim verebileceğim bir karar değil. Yönetimin ve benim birlikte vereceğimiz bir karar'' diye konuştu.

-''GALATASARAY ÇOK İYİ BİR TAKIM''-

Galatasaray'ın kalecisi Aykut Erçetin de, Antalya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini, kamp yerini ve ortamı çok beğendikleri için kamp süresinin uzatıldığını bildirdi.

Erçetin, ''Biz çok daha iyi bir takımız. Atletico Madrid'i yenmeye gideceğiz. Çünkü biz onlardan çok daha iyi bir takımız'' diye cevaplandırdı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title