Haberler

Libya'nın 2019 Yılı Bütçesi Kabul Edildi

Libya'nın uluslararası meşruiyete sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin (UMH), merkez bankası ve diğer ilgili makamlarla gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda 2019 bütçesinin 46,8 milyar dinar (yaklaşık 33,83 milyar dolar) olarak kabul edildiği bildirildi.

Libya'nın uluslararası meşruiyete sahip Ulusal Mutabakat Hükümeti'nin (UMH), merkez bankası ve diğer ilgili makamlarla gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda 2019 bütçesinin 46,8 milyar dinar (yaklaşık 33,83 milyar dolar) olarak kabul edildiği bildirildi.

Libya UMH Başkanlık Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Serrac, konseyin diğer üyeleri, merkez bankası, sayıştay ve ilgili yetkililerin katıldığı toplantının ardından, Libya'nın 46,8 milyar dinar değerindeki 2019 yılı bütçesi onaylandı.

Görüşmelerde, yılın bütçesi, harcamalar ve gelir kaynaklarının ele alındığı belirtilirken, bu yılki bütçenin 2018 yılındaki 42,5 milyar dinara oranla yaklaşık yüzde 10 arttığı aktarıldı.

Açıklamada bütçenin dökümüne ilişkin başka detay verilmedi.

Muammer Kaddafi yönetiminin NATO müdahalesiyle sona erdiği Libya'da 2011'den bugüne yerel savaş beyleri ve milis grupların mücadelesinin yanı sıra uluslararası ve bölgesel güçlerin müdahalesi nedeniyle istikrarsızlık sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Libya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title