Haberler

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'nın Babası Feryat Etti: Kızım Yüzde 90 Kaçırıldı

Güncelleme:

Ağrı'da bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki minik Leyla'yı bulmak için yüzlerce köylü seferber oldu. Acılı babanın "Kızım yüzde 90 kaçırıldı. Köyde olsa şimdiye kadar bulurduk" demesi dikkat çekti.

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'i bulmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, arama çalışmasına kaybolduğu köydeki vatandaşlar da katıldı.

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'yı Aramak İçin Köylüler Seferber Oldu

KAYBOLDUĞU KÖYDE ARAMA ÇALIŞMASI HALA SÜRÜYOR

Ağrı'da ailesiyle bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmaları havadan ve karadan aralıksız sürüyor. Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla Aydemir'in bulunması amacıyla köy ve çevresindeki arazi, kanal, dere ve foseptik çukurları üzerinde yoğunlaşan çalışmalar devam ediyor.

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'yı Aramak İçin Köylüler Seferber Oldu

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'yı Aramak İçin Köylüler Seferber Oldu

JANDARMA VE AFAD BULMAK İÇİN HER YERİ DİDİK DİDİK ARIYOR

Jandarma ve AFAD ekipleri ile güvenlik korucularının sürdürdüğü arama çalışmalarında, köydeki ahır, çatı, odunluk, tandır evleri ile su dolu çukurlar, su deposu, dere ve kanallar, Ağrı Belediyesine ait vidanjörle boşaltılıp kontrol edildi.

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'yı Aramak İçin Köylüler Seferber Oldu

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'yı Aramak İçin Köylüler Seferber Oldu

ARAMAYA YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI

AFAD ve jandarma ekipleri, bir taraftan da il merkezine doğru 15 kilometrelik yolu drone desteğiyle taradı. Geniş ve uzun arazide boyu aşan buğday tarlalarını arama köpeklerini kullanarak kontrol eden ekipler, akşam saatlerine kadar çalışmalarını sürdürecek. Ağrı'dan da Bezirhan köyüne gelen yüzlerce vatandaş arama çalışmalarına katıldı.

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'yı Aramak İçin Köylüler Seferber Oldu

"KIZIMIZ YÜZDE 90 KAÇIRILDI"

Bayramın ilk gününü taziye nedeniyle köyde geçiren baba Nihat Aydemir, kızını arayan ekiplere teşekkür etti. Aydemir, "Kızım yüzde 90 kaçırıldı. Köyde olsa şimdiye kadar bulurduk. Allah rızası için kaçıranlar sesimi duyarsa kızımı geri getirsinler" dedi.

5 Gündür Kayıp Olan Küçük Leyla'yı Aramak İçin Köylüler Seferber Oldu

"ALLAH RIZASI İÇİN KIZIMI GETİRSİNLER"

Bayramın birinci günü kızının kaybolmasıyla büyük acı yaşayan anne Şükran Aydemir de kızının bulunmasını istedi. Anne Aydemir, "Eğer götüren varsa getirsin. Söz, davacı olmayacağım. Allah rızası için getirsinler. Benim kimseyle bir düşmanlığım yok. Benim kızım daha bir şeyi yiyemiyor, biberonla besleniyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bezirhane Ağrı 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

yosu:

Allah sağ salim ailesine kavuştursun inşaallah.Evlatlarimizi. korusun Rabbim kimseye böyle acılar yasatmasin

11
0
yanıtYanıtla
Nevin:

O koydeki tum evleri arasinlar ben koylulerden supelenirdim

7
1
yanıtYanıtla
Bir baba:

Hangi zalim bu masum yavrucağa kıyabilirki.

8
0
yanıtYanıtla
Tarifsiz acı:

Ben rüyamda 2 yaşımdaki kızımı kaybettiğimi gördüm 1 hafta kendime gelemedim. Bu aileye rabbim yardım etsin bir an evvel bulunsun inşallah

8
0
yanıtYanıtla
huri:

babanın dediği dikat çekmişmiş nerdeyse adamı suçlicaklar ya adam haklıysa evlat bu her ihtimali düşünmek durumundalar öyle bir haber anlayışı var ki pes yani beyaz bir minibüste görülmüştü haberi vardı adam haklı o zaman eğer öyleyse zaman kaybı başka bişey değil

8
0
yanıtYanıtla
zaza:

:( bulunsunda ailesine teslim edilsin sağ salim başka birşey istemem

yanıt7
yanıt0
Vatands:

En yakın akrabaları incelesinler

7
0
yanıtYanıtla
ahmet begim:

bu alçaklar yakaalanınca idam edilmiyor ki. neden kaçırmasınlar. her suç işleyenin yanına kar kalıyor.

7
0
yanıtYanıtla
huri:

lütfen çocuklarınızı dışarı bırakmayın ha bırakıyorsanızda yanında durun beraber çıkın artık dünyanın çivisi çıkmış kımseye güven olmuyor ha burda bişey olmaz burası güvenli diyipte içinizi rahatlatmayın Allah göstermesin tecavüz olaylarını bile demek istemıyorum

6
0
yanıtYanıtla
HZ.ÖMERİN KILICI:

BUNCA İNSANI SEFERBER EDİP HARAP VE BİTKİN BIRAKAN BU CANİYİ YAKALAYALIM. ANCAK ANNE VE BABALAR AYAKTA UYUMAYIN ÇOCUKLARINIZI BİR ANDA OLSA YANINIZDAN AYIRNAYIN. VEDE SÖZÜM DEVLETİ YÖNETENLERE VEDE HAKİMLERE GÖREVİNİZİ ADAM GİBİ YAPIP CEZALARI ARTTIRIN.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title