Haberler

Lenovo Z580 59-352525 Notebook

Lenovo Z580 59-352525 Notebook Özellikleri.


Hareket halindeyken eğlence

Nereye gitmek istediğinize karar verdiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz. İşin eğlenceli tarafına gelince; şimdi ve daha sonrası için hangi özelliklere ve seçeneklere ihtiyacınız var? Satın alabileceğiniz en fazla sayıda güncel özelliğe sahip olan modeli seçmenizi öneririz. Sadece fiyatına bakarak bir dizüstü bilgisayar satın almaktan kaçının. Bir veya iki yıl içinde değiştirmek zorunda kalacağınız bir dizüstü bilgisayarına mahkum olmak eğlenceli olmaz. Sinemayı gittiğiniz her yere götürmek istiyorsanız, en yeni Z Serisi dizüstü bilgisayarları olan Lenovo Z580'i yakından inceleyin. Z serisinin sahip olduğu tüm çoklu ortam özelliklerini görmek için biraz zaman ayırmanız gerekecek. İster seyahat eden bir öğrenci, ister bir aile için olsun, Z serisi iyi, güvenilir bir tercihtir.


LENOVO Z580 59-352525 Çekici ve Şık Tasarımı

Z Serisi dizüstü bilgisayarlar tamamen güncellenmiş görünüm, his ve özellikler ile ilgilidir. İçgüdülerinize güvenin, onları dinleyin ve takip edin. Gerçekten istediğiniz şeye sahip olun. İstediğiniz kadar az veya fazla özelliğe sahip olabilirsiniz. Pek çok farklı boyut, renk ve stil seçeneği mevcuttur. Sınıfına göre ince, hafif ve fazlasıyla taşınabilir. Daha kolay temizlik ve kullanım için yeniden tasarlanan, sınıfının en iyi klavyesi. Havalı, metalik yüzey ile şık tasarım. LENOVO Z580 59-352526 uygun, düşük bir fiyat karşılığında üst düzey görünüme sahiptir. Temel, üst düzey ve gelişmiş ayrı grafik yongaları. En son Z serisi dizüstü bilgisayarlarımızda 3 boyutlu etki yaratan kapak seçenekleri bile mevcuttur.


Güncel kalın

Güçlü kablosuz bağlantı, İnternet, karşıdan yükleme ve paylaşım.LENOVO Z580 59-352525 sürekli gezenler için mükemmel. Kolay veri kurtarma ve geri yükleme araçları, içinizin rahat olmasını sağlar. Web'e hızlı ve kolay erişim çok keyiflidir. En gelişmiş kablosuz teknolojisine sahip olun. Pişman olmayacaksınız.

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Lenovo Teknoloji Haberler

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

CHP lideri Özel, sözünü kesen çiftçiye kızdı: Arkadaşların sana hesap sorsun

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title