Haberler

Kütahya'da 'Öğretmen Programı Temel Kursu'nu Başarıyla Tamamlayan 15 Öğretmene Sertifika

Kütahya'da, 'Öğretmen Pogramı Temel Kursu'nu Tamamlayan 15 Öğretmene Sertifakaları Vali Şükrü Kocatepe Tarafından Takdim Edildi.

Kütahya'da, 'öğretmen pogramı temel kursu'nu tamamlayan 15 öğretmene sertifakaları Vali Şükrü Kocatepe tarafından takdim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile İntel firması arasında yapılan bir protokolle diğer dünya ülkelerinde de uygulanan 'öğretmen programı temel kursu' Türkiye'deki ilköğretim ve ortaöğretim öğretmenlerinin kişisel gelişimini artırmaya yönelik profesyonel bir proje olduğu açıklandı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Halis Demir, "21. yüzyılda kasla yapılan işlerin değil, zihinle yapılan işlerin önemli olduğundan yola çıkarak öğretmenlerin öğrencilerini yetiştirirken sürekli kendilerini yenilemeleri gerektiği düşünülerek program yürütülmektedir. Intel öğretmen programı içeriği, ilk ve ortaöğretim eğitimcilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özel olarak tasarlanmış, bu programla öğretmenler, teknolojik araçları ve kaynakları öğretim çalışmalarında nasıl, ne zaman ve nerede kullanabileceklerini öğrenmektedirler" dedi.

(EFE) 02.05.2008 18:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title