Haberler

Kütahya'da İtfaiye Haftası Kutlamaları

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Vali Ahmet Hamdi Nayir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Vali Ahmet Hamdi Nayir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Saraçoğlu ve Vali Nayir, İtfaiye Müdürü Nihat Saltık ile itfaiye teşkilatı personelini makamlarında kabul etti.

İtfaiye teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette İtfaiye Müdürü Nihat Saltık, Başkan Saraçoğlu ve Vali Nayir'e teşkilatları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir itfaiye personelinin haftasını kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İtfaiye teşkilatının ekipman ve eğitim açısından daha iyi bir noktaya ulaştığını dile getiren Vali Nayir, "İnsanımızın sıkıntıda olduğu durumlarda yardımına koşan teşkilatlardan birisi de itfaiyemiz. Eski bir teşkilat. Osmanlı Devleti'nde tulumbacılar adı altında bir teşkilatımız varmış, Cumhuriyet ile birlikte de yeni mevzuat düzenlemesiyle 25 Eylül 1923 yılında belediyelerimize verilmiş itfaiye görevi. Geldiğimiz süre içerisinde şartlar her geçen gün daha da iyiye gitmiş, hamdolsun. Yangın söndürme ve kurtarma faaliyetlerinde kullandığımız araçlar, malzemeler daha da iyi bir noktaya gelmiş" dedi.

İtfaiyeciliğin büyük bir fedakarlık ve özveri istediğini dile getiren Başkan Saraçoğlu, "İtfaiye çalışanlarının itfaiye haftasını kutlar, Allah'tan kazasız ve yangınsız bir yıl dilerim" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Belediyesi Ahmet Hamdi Nayir Kamil Saraçoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title