Haberler

Kuşadası'nda Şüpheli Çanta Paniği

Kuşadası'nda Tuvalete Giren Vatandaşın Biri Sırt Çantasını Tuvalet Kapısının Parmaklıklarına Asınca Bombalı Paket Paniği Yaşandı. Tuvaletten Çıkan M.y. Herkesin Bakışları Arasında Ne Olduğunu Anlamadan Çantasını Alıp Gidince Panik Sona Erdi.

Kuşadası'nda tuvalete giren vatandaşın biri sırt çantasını tuvalet kapısının parmaklıklarına asınca bombalı paket paniği yaşandı. Tuvaletten çıkan M.Y. herkesin bakışları arasında ne olduğunu anlamadan çantasını alıp gidince panik sona erdi.

Daha önce iki acı tecrübe yaşayan Kuşadası'nda bu konuda bilinçli olan vatandaşlar Demokrasi Meydanı'ndaki ara sokakta demir parmaklıklara asılı bir çanta görünce polisi aradı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin çevrede aldığı önlemin ardından, bomba imha ekipleri de yola çıktı. Tüm önlemler alındığı sırada sırt çantasının sahibi M.Y. tuvaletten çıktığında karşısında polisleri görünce şaşırdı. Herkesin şakın bakışları arasında sırt çantasını alıp, gitmek isterken bombalı paket paniği de bir anda sona erdi.

(ZH-İK) 22.03.2008 13:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title