Haberler

Kuşadası'nda Başarılı Polis Memurları Ödüllendirildi

Aydın'ın Kuşadası İlçesinde Göreve İki Ay Önce Başlayan Kaymakam Mustafa Esen, Görevlerinde Başarılı Olan Polis Memurlarının Her Ay Düzenli Olarak Takdirname ve Çeyrek Altınla Ödüllendirilmesi İçin Uygulama Başlattı. Yeni Uygulama Kapsamında Kuşadası'nda Aralık Ayı Boyunca Görevlerinde Başarı Gösteren 6 Polis Memuru, Kaymakam Esen Tarafından Ödüllendirildi.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde göreve iki ay önce başlayan Kaymakam Mustafa Esen, görevlerinde başarılı olan polis memurlarının her ay düzenli olarak takdirname ve çeyrek altınla ödüllendirilmesi için uygulama başlattı. Yeni uygulama kapsamında Kuşadası'nda Aralık ayı boyunca görevlerinde başarı gösteren 6 polis memuru, Kaymakam Esen tarafından ödüllendirildi.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 6 polis memurunun ödüllendirilmesi amacıyla Kuşadası Polis Lokali'nde tören düzenlendi. Kaymakam Esen, "Kuşadası'ndaki kamu kurum ve kuruluşları her yönüyle örnek olacak. Amacımız memurlarımızı teşvik etmek. Her ay en başarılı memurları belirleyip, ödüllendireceğiz. Bu uygulamaya da polis teşkilatından başladık " dedi.

Konuşmaların ardından Aralık ayında üstün başarı gösteren Hayretten Kara, Hicran Gök, Harun Çancıoğlu, Salip Pala, Mustafa Esen ve Zeynel Abidin Bayram isimli 6 polis memuruna ödülleri Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen tarafından verildi.

(ZH-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title