Haberler

KURBAN KESİM YERLERİ HAZIRLIKLARI TAMAM

Güncelleme:

Bodrum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların sağlıklı, hijyenik ve modern bir şekilde kurban kesimi gerçekleştirebilmesi için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Bodrum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların sağlıklı, hijyenik ve modern bir şekilde kurban kesimi gerçekleştirebilmesi için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Ekipler, kesim yerlerini Kurban Bayramı için hazırlamaya başladı. Satış yerlerinde denetimler sürdürülürken, satış noktalarındaki esnaf ve vatandaşların ihtiyaçlarına da cevap veriliyor.

Kızılağaç Deve Güreşi Arenası, Turgutreis Temizlik İşleri Şantiyesi, Kadıkalesi Cami Yanı Arazi, Yalıkavak Belediye Kademesi, Konacık ve Bitez için Konacık Mezarlıklar Müdürlüğü, Göltürkbükü Belediye Kademesi, Gündoğan Belediye Kademesi ve Ortakent Belediye Kademesi olarak belirlenen satış ve kesim noktalarında, Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri günler öncesinden su, elektrik, altyapı ve gölgelendirme çalışmalarını tamamladı.

BELEDİYE'DEN DEZENFEKSİYON İLAÇLAMA VE KÜPE KONTROLÜ

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kurbanlık hayvan satış yerlerinde, kurbanlıkların küpe kontrollerini satış boyunca sürdürürken Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü personeli de ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyor. Kurban Bayramı süresince vatandaşların Bodrum Belediyesi Çağrı Merkezi 444 00 48 numaralı hattı arayarak bilgi alabilecekleri bildirildi.

2021 Yılı Kurban Hizmetleri Uygulanmasına Dair Tebliği uyarınca, belirlenen yerler dışında kurban kesimi yaparak çevreyi kirletenlere Kabahatler Kanunu'na göre yasal işlem yapılacağı bildirildi.

KURBAN DERİLERİ TÜRK HAVA KURUMU'NA

Öte yandan, THK Bodrum Şubesi, Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle yarımada genelinde kurban derilerini toplayacak. Türk Hava Kurumu tarafından, Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'nci günü, Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelinin de desteğiyle mesai kavramı gözetmeksizin, yarımadadaki tüm mahallelerde kurban derilerinin toplanacağı belirtildi.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Kurban Bayramı Bodrum Kurban Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title