Haberler

Pozitif Dalga Kitabı

Pozitif Dalga Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Pozitif Dalga Kitabı kitabının kısa özeti.

"Gryskiewicz, son derece kolay okunan ve uygulamaya yönelik bu kitabında, dünyanın en yaratıcı kuruluşları ile yirmi beş yıl boyunca yaptığı çalışmalardan edindiği bilgileri en arı haliyle bizlere aktarıyor. Kitaptan alınacak ders şu: Yöneticiler, genellikle yaratıcı başarıların öncesinde görünürde var olan rastgele faaliyetlerin ortaya çıkmasını sağlayabilir, hatta bunları yönlendirebilirler ve bunu yaparken de büyük başarılara imza atma olasılığını da artırmış olurlar."- Teresa M. Amabile, Harvard Business Scholl MBA 1954 İş İdaresi Profesörü, Araştırma Bölümü Dekan Yardımcısı"Bize sürekli olarak, şirketlerimizin yaşamasının ve gelecekteki başarılarının yeni fırsatları ne kadar hızla ve ne kadar verimli bir şekilde arayıp bulduğumuza bağlı olduğu anlatılıyor ve bunun hiç bitmeyecek bir süreç olduğu hatırlatılıyor. Bu kitap bize, bunu tüm çalışanların potansiyellerini ve yaratıcı kapasitelerini tam olarak kullanabilmelerini sağlayacak şekilde nasıl yapacağımızı anlatıyor. Stan Gryskiewicz'in çalışması tüm yenilenme hareketine insancıl bir boyut katıyor."- Gerry Roomey, Dünya Bankası Yönetici Geliştirme Bölümü Eski Direktörü"Stan, yaratıcı süreçlere ilişkin pratik çözümler sunma konusunda tanınmış bir profesyonel. Pozitif Dalga adlı kitabı ile bizleri çevremizdeki dev değişim potansiyelini kullanmakla kalmaktan çıkarıp yeni fırsatlar aramak amacıyla rahatlık alanlarımızın sınırlarını aşmaya yöneltiyor. Kabuğundan çıkmak isteyen kuruluşlar bu kitabı mutlaka okumalı."- Walter Elcock, Bank of America Birleşme ve Dönüşüm Yöneticisi"Kriz ve kaos zamanlarında şirkette yenilenmeyi yönetmenin ne kadar karmaşık bir iş olduğunu berrak ve kapsamlı bir şekilde ortaya koymak için, analitik ve yaratıcı bir beynin deneyim ve bilgilerine gerek vardır. Dr. Stan Gryskiewicz, bu özellikleri kendisinde birleştirmiş ve Pozitif Dalga yaratma sürecini çok güzel bir şekilde tanımlamış. Bu kitap, 21. yüzyılda yaşamak ve başarılı olmak isteyenlerin kitaplığında mutlaka yerini almalı."- Patrick Colemont, Avrupa Yaratıcılık ve Yenilikçilik Derneği kurucularından"Stan Gryskiewicz, Pozitif Dalga ile bizlere, tüm kariyeri boyunca yaptığı uygulamalı yaratıcılık ile ilgili çalışmalardan edindiği bilgileri aktarıyor. Onun bildiği şeyler, gerçekten de bilinmeye değer. Bir ekibi olan, yeni bir fırsat yakalamış olan, bir şirketi yöneten herkes için bu kitap bir armağan."- Frank P. Bordonara. The Prudential Insurance Company of America'nın Eğitim Bölümü Başkanı

Yazar: Stanley S. Gryskiewicz

Yayınevi: Rota Yayın Yapım

ISBN: 9789758296262

Boyut: 15.0x21.0

Sayfa Sayısı: 237

Basım Yılı: Yok 0

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 1. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kırmızı bültenle aranan 2 uyuşturucu baronu İstanbul'da yakalandı

Kırmızı bültenle aranan 2 uyuşturucu baronu İstanbul'da yakalandı

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Ölümlü yol verme kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! Araçtan inip kurşun yağdırıyor

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

Şimşek, bakanlığın 15 katlı bina kiraladığı iddiasına ilişkin konuştu: Kiralanan bina eskiden

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title